Objavljeno: apr 14 2023 10:36

Japansko sredstvo za reciklažu ulja za prženje

Din

Objavljeno: apr 14 10:36
Pregleda: 4
Čišćenje nakon prženja može biti mučno i često se nameće pitanje, šta raditi sa iskorištenim uljem? Većina iskorišteno ulje prospe u sudoperu ili WC šolju što je potpuno pogrešno, jer sasvim male količine ulja koje dospeju u odvode mogu napraviti velike probleme. Ulje vremenom zapušava cevi što dovodi do skupih intervencija. Takođe, upotrebljeno ulje se ne može kompostirati.

Japansko sredstvo za utilizaciju iskorištenog ulja za prženje pretvara korišteno ulje u čvrsto stanje, koje jednostavno možete baciti u smeće ili kompostirati. Solidify N’Toss je netoksičan prah na biljnoj bazi, koji magično transformiše iskorišteno ulje za prženje iz tečnog u čvrsto stanje, tako da se lako može baciti u kantu za smeće ili kompostirati.

Sa jednim pakovanjem Solidify N’Toss sredstva, možete utilizovati do 1, 8 litara otpadnog ulja. Jednostavno za korištenje

Samo umešajte prah u vruće ulje dok se potpuno ne otopi, ohladite i bacite stvrdnuto ulje u smeće ili komposter.
Video
https://www.youtube.com/watch?v=rHZgMN14N8I
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0693410547

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija