Objavljeno: apr 16 2018 11:33

Rajacke pivnice Vino

Din

Objavljeno: apr 16 11:33
Pregleda: 2
Rajacke pivnice Vino
U Rajačkim pivnicama postoji Vinoteka Sveti Đorđe koja predstavlja nov turustički proizvod na prostorima Istočne Srbije i kao takva izuzetno je atraktivna u razvoju vinskog turizma i putevima vina Krajinskog vinogorja.
Vinoteka Rajačke pivnice “Sveti Đorđe”, utočište je za sve istinske poznavaoce vrhunskih vina u ambijentu Rajačkih kamenih pivnica, jedinstvena na ovim prostorima, ima u svojoj ponudi degustaciju najkvalitetnijih vina dvadesetak profesionalnih registrovanih vinara Krajinskog vinogorja, odnosno oko 1oo različitih vrsta vina, gde pored uobičajenih sorti belih, roze i crvenih vina ima vina sa geografskim poreklom, među kojima su i naše autohtone sorte: crna i bela tamjanika, začinak, muskat, prokupac.
Vinoteka nudi profesionalnu organizaciju degustacija i poslovnih ručkova, koktela, prezentacija i romantičnih večeri uz nacionalnu muziku i sa etno menijima koji prate trend prirode i godišnjih doba:
- pivnička zakuska
- srneći gulaš
- roštiljski urnebes
- meni Sveti Đorđe
U letnjem periodu gosti mogu uživati u terasi Vinoteke pod vinovom lozom.
Naši etno specijaliteti po kojima smo prepoznatljivi su: sarmice od vinovog lista sa domaćim kiselim mlekom, praseće, jagnjeće ili jareće pečenje na ražnju, krajinski roštilj na vinovoj lozi,..
Vinoteka u ponudi nudi od belih vina: Rajinski rizling, šardone, semion, sovinjon blank, belu tamjaniku,..
Od crvenih ( crnih ) vina: game,kabernet sovinjon, merlot, vina u bariku,crnu tamjaniku,...
„Vina iz Vinoteke Sveti Đorđe ne opijaju, ona samo pobuđuju Vaša čula...“
Informacije: Vinoteka Sveti Đorđe,tel: 069 848 2778, 069 848 2779, 065 8545045, 064 071 4794

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0698482778

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija