Objavljeno: jul 30 2021 05:07

Mini klime

Din

Objavljeno: jul 30 05:07
Pregleda: 5
CENA 3.000

Mini klima-mini ultra air cooler-KLIMA I OVLAZIVAČ VAZDUHA 2 U 1
Napunite rezervoar sa malo leda ili ledene vode, uključite ovaj prenosni vazdušni hladnjak i on će hladnocu raširiti za nekoliko sekundi. Mogli biste uživati u maloj brzini dok spavate i srednjoj u opuštanju, kao i u velikoj brzini tokom užarenog leta
LED RASPORED SVETLA: Sa 7 različitih podešavanja osvetljenja, ovaj uređaj možete staviti u bilo koju sobu i prilagoditi boju bilo kojoj postavci. Može se koristiti u spavaćoj sobi, na radnoj površini, u kuhinji, na noćnom ormariću ili na stolovima, dok spavate, u celoj kući u zatvorenom ili na otvorenom. Jednostavan za upotrebu i efikasan u pomaganju da se mali prostori osećaju prijatno
UŠTEDA ENERGIJE- Ovaj rashladni vazdušni hladnjak i ovlaživač vazduha ne sadrže freon Lični klima uređaj može raditi sa malom potrošnjom energije. Napajanje mu daje USB port. Jedno punjenje vodom može trajati oko 8 sati. Ovaj stoni ventilator možete koristiti celu noć bez brige o računima.
Hladite i vlažite Naš hladnjak za isparavanje je opremljen saćastim hladnjakom i filterom koji se može prati. Jednostavno rukovanje, hladnu vodu možete samo napuniti kockom leda za hlađenje vazduha.
Paket sadrži:
uredjaj i usb kabl za napajanje
Snaga: 10w
Lagan i prenosiv za unutrašnju i spoljašnju upotrebu
Podesivi rad sa 3 brzine
Prekidač za uključivanje / isključivanje
Tajmer automatskog isključivanja
Vodootporna obloga
Taster kontrola
Roštilj sa filterom siguran za prste
Lako se montira
Sa ovlaživačem
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija