Objavljeno: mar 18 2021 07:35

Profi set pneumatski aparata

Din

Objavljeno: mar 18 07:35
Pregleda: 3
Profesionalni set pneumatskih alata za farbanje, lakiranje, duvanje, prečišćavanje i naduvavanje. Komplet, koji će omogućiti praktično veći deo rada kompresora, uključuje:
- Prskalica za boje
- Pumpa za naduvavanje
- Vazdušni pištolj
- 5m pneumatsko crevo za povezivanje dodatne opreme
- Pištolj za mast / podmazivač
- Pištolj za prskanje sa mlaznicom od 1,5 mm sa gornjim rezervoarom
Idealan je za bojenje metalnim bojama, lakovima, akrilnim bojama i bojama na bazi vode. Savršeno funkcioniše u farbanju automobila. Pištolj za pranje, takozvani „ uljni pištolj“ , ima praktičnu mlaznicu za prskanje koja olakšava pranje i čišćenje. Pištolj za naduvavanje sa manometrom savršen je za naduvavanje i proveru pritiska pneumatskih guma. Ima gumeno kućište sata. Opremljen je ventilom za odvod vazduha. Vazdušni pištolj će vam pomoći u uklanjanju prljavštine sa slabo dostupnih mesta. 5m spiralno crevo za povezivanje pneumatskih alata, prskalica, drugih pneumatskih uređaja ili za produženje pneumatskih creva. Bravarski čekić renomirane kompanije MAR-POL. Izdržljivi alati koji će zadovoljiti i profesionalce i amatere. Ergonomska drška obložena gumom, koja osigurava udobnost tokom rada. Ručka čekića je napravljena od fiberglasa.

Cena 3.500 din
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija