Objavljeno: dec 29 2020 09:18

Ogledala za sminkanje

Din

Objavljeno: dec 29 09:18
Pregleda: 22
Magic Mirror se bavi proizvodnjom profesionalnih ogledala za sminkanje. Ogledala mozemo raditi po zeljienim dimenzijama i obliku. Cene ogledala zavise od dimenzija i od broja sijalicnih grla. Uz svako ogledalo dobijate postolje da moze samostalno da stoji.

U paketu dobijate Mat sijalica od 40w, Led sijalice se doplacuju 250dinara po sijalici uz garanciju od 2godine. Potenciomer (regulator jacine svetlosti) se doplacuje 700dinara.

U ponudi pored ogledala izradjujemo kozmeticke stolove, kozemticka kolica, stolove za sminkanje, police, stolice  i sve sta Vam je potrebno za opremanje salona.  

Sve nase proizvode dostavljamo na teritoriji cele Srbije.

Za ostala informacije nas kontaktirajte na broj: 065 2 575 995 

Mozete posetiti nasu FB i Instagram stranicu Magic Mirror.

Instagram: eldo_design_nis

 

 

 

 

#ogledalazasminkanje #ogledala #ogledalasarasvetom #ogledalasasijalicama #ledogledala #namestaj #uredjenjekuce #uredjenjestana #sminka #sminkanje #kozmetickisalon #profesionalnosminkanje #makeup, Sminka, Kozmetika, Stolovi za sminkanje, Ogledala sa rasvetom, Makeup ogledala, Sminkanje, Opremanje kozmetickih salona
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
22
0652575995

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija