Kompanijski oglas Objavljeno: maj 16 2017 02:28

DODATAK ISHRANI SA RASTVORLJIVOM CELULOZOM

Din

Objavljeno: maj 16 02:28
Pregleda: 7
Aktivna dijetalna vlakna, koja vezuju višak hranljivih materija i pomažu nam da se borimo s viškom kilograma.
Aktivna dijetalna vlakna su kompleks hranljivih vlakana, koji aktivno vezuju u digestivnom traktu toksine, masti i ugljene hidrate. Dospevajući u želudac dijetalna vlakna se brzo povećavaju u obimu i stvaraju efekat brze zasićenosti. Zahvaljujući čemu se smanjuje ne samo kalorijska vrednost, već i obim pojedene hrane. Na taj način "Active Fiber" pomaže ne samo u borbi protiv prekomerne težine, već i čisti organizam, normalizuje mikrofloru creva i rad imunog sistema.
"Active Fiber" sadrži 5 vrsta najvažnijih hranljivih vlakana. Pomoću bioinženjerskih tehnologija sva su pretvorena u niskomolekularni rastvorljiv oblik, što povećava njihovu sorpciju i profilaktičku aktivnost 8-10 puta.
1. Niskomolekularni pektini (monopektini) vezuju toksine, obnavljaju normalnu crevnu mikrofloru, neutrališu crevne kancerogene.
2. Guar vezuje višak ugljenih hidrata i šećera u crevima, guši osećaj gladi, dovodi do brzog zasićenja.
3. Oligochitosan vezuje višak masti i holesterola u crevima. Zahvaljujući niskomolekularnom rastvorljivom obliku i do 10 puta je aktivniji u poređenju s običnim chitosanom.
4. Inulin smanjuje potrebu organizma za ugljenim hidratima, smanjuje nivo šećera, normalizuje crevnu mikrofloru.
5. Alginati vezuju teške metale, ubrzavaju prolazak hrane kroz creva, samim tim smanjuju usvajanje viškova hrane, alkohola i formiranje štetnih proizvoda. Osnovni prirodni izvor: morske trave.
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija