Kompanijski oglas Objavljeno: maj 16 2017 02:28

FITOČAJ KURIL SAJ fitočaj za želudac

Din

Objavljeno: maj 16 02:28
Pregleda: 8
U sastavu lekovitog čaja „Kuril saja“ se nalaze trave koje normalizuju rad želudačno-crevnog trakta i ukoliko se redovno koristi jača ceo organizam. Glavna aktivna komponenta lekovitog čaja je kurilski čaj. U Sibiru i na Dalekom Istoku od davnina se smatra ne samo za istančan napitak, već i snažno prirodno i potpuno bezopasno lekovito sredstvo. Pre svega kurilski čaj je dobar zbog pozitivnog uticaja na rad želuca, creva, jetre i želudačnih puteva. Antimikrobno i protivvirusno dejstvo kurilskog čaja je naučno dokazano. Njegova efikasnost kod izazivača crevnih infekcija, kao što su rotavirus, dizenterijska ameba, stafilokoke i kolerični vibrion nije ništa manja nego kod savremenih protivmikrobnih proizvoda, s tim što kurilski čaj ne izaziva disbakteriozu. Naprotiv, redovno korišćenje čaja normalizuje crevnu mikrofloru. Poboljšavajući biocenozu creva kurilski čaj samim tim poboljšava stanje opšteg imuniteta. Takođe čaj ima hepatoprotektorno dejstvo podstiče izlučivanje žuči, normalizuje stolicu ( dobar je i kod zatvora i kod dijareje). Zahvaljujući svojstvu da stimuliše regeneraciju i zarastanje čaj dobro utiče na zarastanje rana i veoma je koristan kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu. Kod tih i drugih bolesti želudačno-crevnog trakta, jetre i želuca koji su pod upalom dobro će doći svojstvo čaja da smanjuje upalne otoke i bol. Osim toga, kurilski čaj je sposoban da smanjuje nivo šećera u krvi.
Antimikrobno i protivupalno dejstvo kurilskog čaja u sastavu fitočaja „Kuril saj“ je pojačano kamilicom i Buplēurum-om. Ekstrakt Buplēurum-a stimuliše izlučivanje žuči i menja njen sastav, aktivira proces izbacivanja holesterola, želudačnih kiselina. Analogno dejstvo Buplēurum ima i na ostale žlezde digestivnog trakta. Ekstrakt plodova šipka doprinosi otpornosti organizma na infekcije, vitaminizira, poboljšava formiranje žuči i krvi.
Indikacije: Preporučuje se kod sledećih stanja:
Kao pomoćno sredstvo u kompleksnoj terapiji protiv želudačno-crevnih infekcija;
Diskinezije puteva za izbacivanje žuči;
Disbakterioze creva;
Poremećaj stolice (zatvor, dijareja);
Hroničan holicistitis, početni stadijum kamena u želucu;
Hronične bolesti jetre (hepatitis, hepatoza);
Hronične bolesti digestivnog trakta (čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, enterokolitis, kolitis).
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija