Kompanijski oglas Objavljeno: maj 16 2017 02:28

FITOČAJ "UJAN NOMO" (fitočaj za zglobove)

Din

Objavljeno: maj 16 02:28
Pregleda: 9
Svojstva. Fitočaj "Ujan nomo" je specijalno stvoren za zaštitu zglobova. O tome svedoči i sam naziv, koji se prevodi s burjatskog kao "elastičan luk".
Receptura fitočaja "Ujan nomo" se zasniva na burjatskoj predstavi o tome da tokom vremena naši zglobovi gube elastičnost zato što se čovek manje kreće, tečnost u zglobovima se zaustavlja, talože se soli. Biljni kompleks fitočaja "Ujan nomo" koji ima efekat čišćenja se sastoji od listova brusnice, kupine, trave Comaruma i rastavića i doprinosi normalizaciji razmene vode i minerala u zglobovima, sprečava taloženje soli i štetnih proizvoda razmene (na primer, purina i urinarne kiseline). Prirodni protivupalni kompleks, koji sadrži travu Filipendule i koren sladića, skida otok i upalu u zglobovima. Plodovi divlje ruže i listovi brusnice su bogat izvor prirodnog vitamina C i bioflavonoida, koji obezbeđuju sintezu kolagenskih vlakana i samim tim obezbeđuju trajnost i izdržljivost zglobova. Ove lekovite biljke u velikoj meri sadrže prirodne antioksidante, koji štite hrskavicu od starenja. Na kraju, listovi ribizle, plodovi divlje ruže i trava preslice su bogat izvor prirodnih mineralnih materija (kalcijuma, fosfora, silicijuma i magnezijuma), pridaju snagu koštanog tkiva zglobova.

Indikacije: Preporučuje se u sledećim stanjima:
• osteoartroze;
• osteohondroze;
• artritisa (pomoćno sredstvo);
• gihta.
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija