Kompanijski oglas Objavljeno: maj 15 2017 03:18

Hronobiološka zaštita mozga

Din

Objavljeno: maj 15 03:18
Pregleda: 8
Synchrovitals II se preporučuje odraslima kao izvor ginsenozida, flavonol glikozida i bajkalina, dodatnog izvora vitamina C i hipericina. Date komponente štite moždane ćelije i centralni nervni sistem. Proizvod štiti funkcije dobrog pamćenja, brzog mišljenja i dobre umne radne sposobnosti.


VISOKA UMNA RADNA SPOSOBNOST. Proizvod utiče na očuvanje funkcija dobrog pamćenja, brzog mišljenja i dobre umne radne sposobnosti.

PROVERENE AKTIVNE KOMPONENTE U EFIKASNOJ DOZI. U sastavu recepture su komponente koje najefikasnije utiču na moždani krvotok i sprečavaju formiranje trombova u krvnim sudovima – ekstrakt listova ginko bilobe. Flavonol glikozidi ekstrakta ginko bilobe održavaju viskoznost krvi u granicama normale.


LEGENDARNI LEKOVITI ŽENŠEN. U proizvodu se koristi legendarna lekovita biljka visokog kvaliteta – ženšen, koji predstavlja jedno od najefikasnijih sredstava, sprečava pojavu mišićnog i umnog premora. Ginsenozidi ( u proizvodu je 140% dnevne norme) kojima je bogat ženšen pomažu da se adaptirate na potrebe organizma u specifičnim životnim situacijama, bez obzira na pravac patološkog faktora.
100% DNEVNE NORME FLAVONOIDA. Аntioksidanta aktivnost proizvoda štiti ćelije mozga od uništavanja, a sudove od razvoja ateroskleroze i snabdevena je flavonoidima biljnih ekstrakta Hypericum-a, žalfije i gotu kole.

Оsnovna formula
ekstrakt ženšena; ekstrakt gotu kole; ekstrakt bajkalskog šiška; ekstrakt Hypericum-a; ekstrakt žalfije; askorbil palmitat; ekstrakt ginko bilobe
Formula 2
ekstrakt bajkalskog šiška; ekstrakt Hypericum-a; ekstrakt žalfije; askorbil palmitat
Formula 1
ekstrakt ženšena; ekstrakt gotu kole; askorbil palmitat; ekstrakt ginko bilobe
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija