Objavljeno: feb 09 2021 07:34

Šampon za suvu kosu

Din

Objavljeno: feb 09 07:34
Pregleda: 8
Sampon za suvu kosu od 500ml i 250ml

Karakteristike:

Suva kosa nastaje obično kada je lučenje lojnih žlezdi preslabo – ne luče dovoljno masti pa vlasi kose ostaju nepodmazane, usled loše ishrane, poremećaja hormona. Suva kosa je bez sjaja, oštećena je, krhka i tanka, vrhovi se lako lome i kao takva ona je dosta problematična za negu i oblikovanje frizure. Dlaka je po strukturi šuplja, međutim kada dođe do začepljenja i zatvori se dodvod kiseonika, kosa počinje da „Cveta”, što se u velikom broju slučajeva javlja kod osoba sa suvom kosom. Šampon sadrži ekstrakt kantariona, nevena i glicerin. Kantarion(hypericum perforatum) ima jako baktericidno i antivirusno dejstvo. Antiseptik je. Pospešuje lučenje lojnih žlezda. Leči ispucale krajeve kose. Ekstrakt nevena (calendula officinalis) poboljšava cirkulaciju, kvalitetno hrani kožu glave i kosu pa se samim tim sprečava njeno isušivanje – dehidratacija, pucanje, kidanje i cvetanje vlasi, daje kosi mekoću.

Dejstvo:

– smanjuje lomljenje

– vraća kosi potrebnu masnoću i vlažnost

– kosa postaje sjajna i lepršava

– koža postaje meka i glatka

– regeneriše

Nega:

Koristi se za pranje kose i tuširanje. Šampon je potrebno utrljati u kosu i kožu glave, ostaviti da deluje nekoliko minuta i isprati vodom. Zbog sadržaja ekstrakta kantariona preporučuje se osobama sa oštećenom i farbanom kosom. Šampon na bazi ekst. nevena i kantariona regeneriše suvu kosu i pruža joj normalan izgled, glatke, mekane i lepršave kose i nakon feniranja. Osobama koje imaju problem sa suvom kosom nije preporučljivo naglo sušenje kose i izbeljivanje jer to dodatno isušuje kosu, treba izbegavati izlaganje suncu i morskoj vodi, smanjiti broj pranja. Da bi kosa bila zdrava vrlo je bitno voditi računa o ishrani i unositi dovoljno vitamina i minerala.

Cena: 1. 500ml 459 din
2. 250ml 302 din
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija