Kompanijski oglas Objavljeno: maj 15 2017 01:46

Prirodni inulinski koncentrat

Din

Objavljeno: maj 15 01:46
Pregleda: 25
Kompleks je zasnovan na aktivnim sastojcima usmerenim na prevenciju dijabetesa i osteoporoze.
"Prirodni inulinski koncentrat" - kompleks biološki aktivnih supstanci iznenađujućeje delotvoran. Jedna od najvažnijih komponenti koje čine 20% krtola biljke je inulina.

Inulin ulazi u gastrointestinalni trakt i pretvara se u fruktozu koja učestvuje u istim metaboličkim procesima kao glukoza i potpuno je zamenjuje u slučajevima kada glukoza ne apsorbuje ćelije,kao na primer, dijabetes. Trošenje fruktoze ne zahteva insulinsko prisustvo, čime se izbegavaju se napadi gladi i normalizuje se metabolizam kod ljudi koji pate od ove bolesti.

Još jedna prednost inulina je da se deo proizvoda ne apsorbuje u crevima već se ponaša kao dijetetsko vlakno. Tako inulin, pre svega usporava varenje lako dostupnih ugljenih hidrata i masti, što je takođe veoma važno za dijabetičare. Drugo, on se vezuje i uklanja iz organizma holesterol, teške metale i druge toksične supstance proizvedene u crevima. Treće, inulin je jedan od najefikasnijih sredstava koje obnovlja crevnu mikrofloru.

Takođe, inulin je važan za zdravlje kostiju. Rastvarajući se u crevima, formira veliki broj organskih kiselina, koje podržavaju proces jonizacije hrane i time značajno utiče na povećanje efikasnosti usvajanja hranjivih elemenata . "PIK" je bogat izvor magnezijuma, silicijuma, cink i mangan, koji su važni za izgradnju jakih kostiju.

Uz redovne upotrebe inulina - smanjuje se nivoa šećera u krvi i povećava fiziološka efikasnost insulina. Ovo pomaže da se spreči dijabetes I i II tipa i dovodi do značajnog poboljšanja pacijenata sa ovim ozbiljnim oboljenjem. Pored normalizacije metabolizama ugljenih hidrata, inulin smanjuje nivo holesterola u krvi i rizik od kardiovaskularnih bolesti.

Redovno uzimanje inulina podstiče normalizaciju ugljenih hidrata i masti, ubrzava metabolizam kod pacijenata sklonim gojaznosti i višku kilograma. Doprinosi brzom oporavku crevne mikroflore i suzbijanju štetnih mikroorganizama crevne flore.

Inulin ima blagotvorno dejstvo na razmenu ugljenih hidrata i masti i doprinosi očuvanju mikroflore creva.
Opis linka

SIBIRSKO ZDRAVLJE

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Naši proizvodi su pre svega preventivna medicina, ali možemo da radimo na svakom problemu u organizmu. Onaj ko ima zdravstveni problem može nam dostaviti izveštaj lekarada na osnovu toga mi pravimo program Sibriskog zdravlja.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija