Kompanijski oglas Objavljeno: feb 22 2017 12:53

Drvo Paradajz-Džinovsko drvo paradajza

Din

Objavljeno: feb 22 12:53
Pregleda: 42
Oktopod drvo, kako ga jos bastovani nazivaju.Potrebno je uloziti mnogo truda i paznje da bi se biljka pravilno razvila. Drvo Paradajz- BAŠTOVANSKI SAN: Džinovsko drvo paradajza.
Ovo je odlično i ogromno `drvo paradajza` . Gigant drvo paradajz raste izuzetno brzo .
Semena posejati oko 0,5-1 cm duboko u zemlju , zalivajte dobro . Seme treba da bude zasađeno u dobru zemlju , moze da klija na sunčanim prozorima / staklene baste , presađivanje napolju (kada biljka dostigne 7,5 cm). Izaberite sunčanu lokaciju sa dobrim tlom za najvisi prinos .
Tamarilo ili Solanum betaceum (syn. Cyphomandra betacea)
Egzotično voće u obliku jajeta velicine 4-8 cm koji su prepuni vitamina i minerala. Drvo Paradajz ima sočno voće.Da, tamarilo se svrstava u voce ali ima ukus kao mesavina kiwija i paradajza Tamarillo se jede i sirovo, Koristite kao povrća u salatama, dodati varivu ili se dodaje u deserta i džemove. Tamarilo moze ostati veoma dugo svez ako se cuva na hladnom i tamnom mestu. Visina do 3m i radja druge godine.
Sejanje i održavanje kao i svaki drugi paradajz, ukoliko mislite da bude kao na slikama, onda ga morate presaditi u veće bure, koje ćete na jesen uneti negde da prezimi.
Kupujete 2 + 1 gratis semenke
Ogranicen broj,nema jos puno u zalihama.Saljem posle uplate na racun + 46 din za postarinu.
Pogledajte i ostale moje aukcije,hvala
Opis linka

Nena

Odeca 
Poseti stranicu naše prodavnice

Partizanska

0652103550

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija