Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

IC Pulsar Yukon ATN Dedal Monokular Pard Zrak Radar Ortek IR

6 000 Din

Prodaje se od: Hunter76 30 apr 17:51 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
IC Pulsar Yukon ATN Dedal Monokular Pard Zrak Radar Ortek IR

Nećete moći verovati koliko osvetljavaju i koliko su dobri ovi IC Pojačivači IC X76! Idealani su za Pulsar, Yukon Photon, Dedal, Zrak, Monokular, Armasight, Ortek, ATN, Dipol, Bushnell, Firefield, Yankee, Sightmark . . . od 1 do 3 GEN, kao i za sve prepravljene digitalne aparate ili kamere. Takodje za sve noćne Monokulare, kineske uredjaje, stare ruske uredjaje, sve policijske uredjaje za nadgledanje kao i Laser-LIDAR za RADARE, za snimanje, špijuniranje i drugih noćnih uredjaja.


Ovo su najbolji Profesionalni Infra-Crveni modeli: X76 iluminatori ili pojačivači noćne optike. Na raspolaganju su više modela; (855-860nm), (940nm), (915nm), (980nm), (1080nm), (507nm). . .

- IC-X76 (novi), su sada još snažniji sa 20% veće snage i trenutno IC-X76 su postali najsnažniji i najbolji na svetu.

- Ovi IC-X76 pojačivači, divlje svinje i ostale divlje životinje skoro da uopšte ih ne primete! Zato možete slobodno koristiti skoro sve frekvencije ovih X76 bez da budete primećeni. Naravno ako želite ići na vukove ili lovite samo iz blizine (čeke ili sl) onda treba da idete na višlju frekvenciju uz to da vaš noćni uredjaj Night Vision podrži i može očitati tu visoku frekvenciju.


- Treba samo znati da su ovi X76 najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer kod nih su ubačeni skroz posebni emiteri gde je fokus usmeren 1mm sa strane i ne koriste lentilu.


- Kod IC-X76 fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ovi iluminatori su napravljeni da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -30C. Na neki način mogu reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.


- Treba samo znati da su ovi X76 najmanje primetni za životinje od ostalih IC iluminatora jer kod nih su ubačeni skroz posebni emiteri gde je fokus usmeren 1mm sa strane i ne koriste lentilu.


- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, Samsung punjivu bateriju sa dve zaštite u sebi, automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan ALU-nosač za pikantini šinu, uputstvo, magnet za frižider, imbus, poseban privezak sa lovačkim karabinom i garancija od 30 dana.

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija