Kompanijski oglas Objavljeno: feb 08 2017 06:04

Kupus crveni RUBIN

Din

Objavljeno: feb 08 06:04
Pregleda: 9
Crveni kupus crpi iz zemlje ogromne kolicine selena, vise nego i jedno drugo povrce. Selen koji je sadrzan u crvenom kupusu ima izuzetno siroki terapeutski ucinak na nase telo. Smanjuje krvni pritisak, pomaze kod snabdevanja misica kiseonikom, kao i kod stvaranja antitela protiv raznih uzrocnika bolesti, neutralise otrove poput teskih metala, deluje preventivno protiv neplodnosti (muske plodne zlezde sadrze izuzetno veliku kolicinu selena). Crveni kupus ne sastoji se samo od selena:
1. Nijacin 9vitamin B3 za energiju celija, raspolozenje i celokupni metabolizam)
2. folna kiselina (za stvaranje krvi i hormona i rast celije)
3. Cinkom (za vezivna tkiva, rad mozga i libido)
Poseban poklon crveni kupus daje crevnim zlezdama, i to u vidu balastnih tvari. One se natope prvobitnim sokovima, vezujuci na sebe otrovne supstance i masti i ubrzavaju prolazak hrane kroz creva. Na taj se nacin odstranjuje zatvor i tromost creva. Zahvaljujuci prehrani ovim povrcem se u vrlo kratkom roku obnavljaju osteceni slojevi sluznica na zidovima creva ( 3 – 5 dana). Jednodnevna terapija sa crvenim kupusom povecavace nizak nivo selena u telu, pruza dodatnu zastitu celija, apoboljsano delovanje stitne zlezde pruzice vam vise dinamicnosti i smanjiti masne naslage na stomaku.
Nasi preci mogu delimicno zahvaliti crvenom kupusu za to sto su zdravi preziveli hladne i vlazne zimske mesece.
Mozete ga pripremati kao obican kupus. Sto ga krace kuvate (najvise 30 minuta) bice cvrsci. Vodu u kojoj je kuvan ne bacati, jer sadrzi selen i ostale tragove,i trba je odmah koristiti za poboljsanje zdravlja.
Lecenje crvenim kupusom:
1. Smanjuje krvni pritisak
2. Jaca imunoloski sistem
3. Odstranjuje otrove iz sadrzaja creva
4. Pomaze kod zatvora i lenjih creva
5. Obnavlja crevnu floru i crevnu sluznicu
6. Podstice stvaranje sperme kod muskaraca
7. Aktivira stitnu i prsnu zlezdu
8. Izvor je hranljivih supstanci za libido i potenciju
9. Stanicama daje energiju
10. Aktivira rast stanica i na taj nacin deluje podmladjujuce
11. Pomaze kod izgradnje novog vezivnog tkiva
12. Ozivljava mozak
13. Pruza hranljive tvari koje poboljsavaju raspolozenje
Seje se u martu aprilu ili maju zs proletnju upotrebu a u VI-om (junu) mesecu se seje za jesenju upotrebu,rasadjuje u julu a sce se oktobru I novembru.Glavica je spolja okrugla,srednje krupnoce,ljubicasta,prosecna masa 2kg.Od setve do tehnoloske zrelosti protekne 130-140 dana.Pogodan za kiseljenje,rasol boji crveno.
Kupujete 10 semenke,nema puno
Opis linka

Nena

Odeca 
Poseti stranicu naše prodavnice

Partizanska

0652103550

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija