Objavljeno: okt 17 2015 10:20

EHO ZAPPER LEKOVITE FREKVENCIJE

EUR

EUR
Objavljeno: okt 17 10:20
Pregleda: 43
APARAT KOJI POMAŽE ZDRAVLJU
Ma koliko dugu i zbunjujuću listu simptoma ima neka osoba, od hroničnog zamora do mentalnih problema, samo dva problema su u pitanju: u sebi ima patogene organizme (parazite, gljivice, bakterije, viruse,...) i/ili zagadjivače (štetne supstance).
„EHO-Zapper“ je digitalni mikroprocesorski aparat, koji pri radu proizvodi visokofrekventne jednosmerno - pulsirajuće signale (struje) niskog naponskog inteziteta. Konstruisan je po principima Dr Clark i omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa,…) u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije.

Kada su ovi patogeni organizmi eliminisani, moć ozdravljenja tela se u potpunosti oslobadja, vraćajući zdravlje u veoma kratkom vremenskom periodu. Zapper-om pročišćavate krv i limfne tečnosti, kanale glavnih organa, zidove creva i stomaka i centralni nervni sistem od patogena, što će značajno, tj. skoro odmah podići Vaš imuni sistem i Vaše telo će početi da leči samo sebe!http://eho-zapper-zdravlje.blogspot.com
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
43
381631708991

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija