Kompanijski oglas Objavljeno: avg 02 2023 09:23

PROLINETECH Motorna testera 3,1 KS

Din

Objavljeno: avg 02 09:23
Pregleda: 5
Prolinetech motorna testera pouzdanog nemačkog kvaliteta konačno i na našem tržištu. Prolinetech je idelna testera za zahtevnije poslove sečenja drva u vašem domu, čak i u povremenim radovima u šumi. Olakšava pripremu drva za loženje, pomaže u podrezivanju drva, a može se koristiti i za sečenje grmlja, takođe je pogodno za brzo sečenje lajsne i ograde.
Prolinetetech motorna testera 3.1 KS je idealna i pouzdana za potrebe vašeg doma, ali i povremenim radovima sa debljim stablima i komadima u šumi. Seče lako i brzo, precizno podrezuje i odlična je u građevini pri sečenju građe, lajsni i ograda. Perfektno balansirana snaga i broj obrtaja omogućiće vam performanse uz koje će sečenje drva postati lagan i rutinski posao. Pametan dizajn i odličan kvalitet Prolinetech motorne testere sa 3.1 KS testiran u svim uslovima, u službi su bržeg i lakšeg obavljanja posla.
Karakteristika:
Brend: Prolinetech
Oznaka modela: PLT/CS-222
Kubikaža: 54.5 CC
Snaga: 2,3 kW – 3.1 KS
Broj obrtaja: 8500 rpm
Mešavina: 25:1
Dimenzija motora: 43*25.5*29 cm
Opis linka

Eklix DOO

Prodaja
Poseti stranicu naše prodavnice

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija