Objavljeno: avg 23 2019 02:43

Brušenje i poliranje svih vrsta kamena (teraco,mer

Objavljeno: avg 23 02:43
Pregleda: 3
Brušenje i poliranje svih vrsta kamena (teraco,mermer,granit,mozaik…) Podovi koji su dugo godina izloženi spoljašnjem uticaju ili uticaju ljudskog faktora su izgubili svoj prvobitni izgled nečistoćama koji su upili u samu strukturu materijala. Takva površina poda pre svega nije zdrava osobama koji ga često koriste a i izgled takvog poda je dosta drugačiji od prvobitnog izgleda, onog izgleda koji je ta površina imala kad su podne obloge postavljene.

Današnja tehnologija je dosta napradovala pa samim tim smo u mogućnosti da specijalnim mašinama i alatima dovedemo vaš pod do izgleda koji će biti isti onom izgledu koji ste imali kad je obloga postavljena na pod.

Vršimo brušenje i poliranje TERACO podova, MOZAIKA, MERMERA, GRANITA.

Proces rekonstrukcije se sastoji od kalibracije površine tj. skidanja površinskog sloja kamena koji je tokom vremena korišćenja bio izložen prljavštini, nečistoći, upijanju bakterija. Nakon kalibracije se dolazi do sloja mateijala koji je čist i ima izgled nove, ne obradjene kamene površine. Kamen (teraco, mozaik, granit, mermer) su specificni materijali zbog toga što je njihova struktura kompaktna i samom kalibracijom se dobija površina koja se ni po čemu ne razlikuje u odnosu na kamen koji je nov.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0658677999

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija