Objavljeno: maj 24 2018 10:01

Prodaja i iznajmljivanje bolničkih kreveta

EUR

Objavljeno: maj 24 10:01
Pregleda: 10
Prodajemo i rentiramo električne bolničke krevete sa daljinskim uređajem za podešavanje položaja. Sve platforme za ležanje imaju četiri polja koja se dižu pojedinačno ili zajedno u zavisnosti od potreba i zdravstvenog stanja osoba koje ga koriste. Pored pripadajućeg dušeka, koji se takođe sastoji iz četiri dela, kreveti imaju stranice koje se bočno obaraju ili skupljaju u zavisnosti od modela i time olakšavaju rad sa pacijentom. Sam uređaj za daljinsko podešavanje položaja platforme može da se okači na bilo koje mesto na krevetu i da uvek bude na dohvat ruke korisniku i da time omogući trenutnu promenu položaja kada god je ona i potrebna.

Pored kreveta sa slika koje rentiramo i prodajemo u ponudi imamo i antidekubitne dušeke sa kompresorom za različite stadijume dekubitnih rana, samostojeće trapeze, hranilice i drugu opremu.

Opremu koju prodajemo je isključivo nova i sa garancijom.

Krevete i opremu dostavljamo na kućnu adresu, montiramo i pustamo u rad na teritoriji Beograda i širom Srbije.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija