Vrela srca-Ajzak Marion

Oglas preduzeća. Prodaje se od: Knjižara Sigma 12 mar 15:09 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Cena:

559 Din   699 Din

Lokacija: Beograd
R je mladić koji prolazi kroz egzistencijalnu krizu – on je zombi. Amerika je uništena ratom i bezumnom glađu nemrtvih, međutim, R žudi za još nečim osim za ukusom krvi i mozgova. On nema sećanja, nema identitet ni puls, ali ima snove i pomalo se razlikuje od svog drugara, M-a. Možda i može da pojede nekog čoveka s vremena na vreme, ali se ipak radije vozi pokretnim stepenicama na napuštenom aerodromu, sluša Sinatru u svom udobnom boingu 747 koji zove domom, ili skuplja suvenire sa ruina civilizacije. A onda upoznaje Džuli.

Isprva njegov zarobljenik, ona unosi eksploziju boja u inače turoban i siv pejzaž koji ga okružuje i nešto u njemu počinje da se budi. Ne želi da pojede ovu devojku – iako deluje vrlo ukusno – želi da je zaštiti. Ova neobična veza imaće nezamislive posledice, a njihov svet lišen života i nade neće se promeniti bez borbe.

Strašna, zabavna i iznenađujuće dirljiva, Vrela srca pripovedaju o tome kako je biti živ i o tome kako je biti mrtav, ali i o onoj nejasnoj, maglovitoj liniji između te dve dimenzije.

„Nikada nisam ni pomislila da bih mogla toliko da se zabrinem zbog jednog zombija. Ajzak Marion je stvorio najneočekivanijeg romantičnog junaka kog sam ikada susrela i pritom potpuno izmenio suštinu zombija. Ova priča me je pratila dugo nakon što sam završila sa čitanjem knjige. Željno očekujem njegovu novu knjigu.“ - STEFANI MAJER, autorka SUMRAK SAGE

Povez : broširani

Strana : 256

Format knjige : 145x205 mm

Pismo : latinica
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu