Objavljeno: jul 13 2019 03:50

CUVANJE KUCNIH LJUBIMACA

Din

Objavljeno: jul 13 03:50
Pregleda: 13
Predpostavljamo da ste do sada imali prilike da cujete sta je to pet sitting?
To je cuvanje kucnih ljubimaca(cuvanje pasa,cuvanje macaka,cuvanje ptica,cuvanjie zivotinja)u kuci ,odnosno u stanu.
Prednosi ovog nacina cuvanja zivotinja u odnosu na hotelske pansione i ostale nacine cuvanja su ogromne.
Pocnite od stresa koji ljubimci dozivljavaju dok vlasnik nije tu ,jer ih odma stave u kavez i posvete im u toku dana pola sata paznje.
Ovde nije tako ,vas ljubimac od samog starta odma dobija ,ljubav ,negu,paznju dok se njen vlasnik ne vrati,jer je jako bitno da vas ljubimac stalno ima paznju da ne bi patio jer i oni mogu da udju u ,,depresiju,, al ovde se tom vasem ljubimcu nemoze dogoditi .
Kada se pomene pansion za ljubimce mnogi to povezu sa nekim neuglenim mestom koje vise podseca na azil za ljubimce nego na udobno i prijatnomesto za njih.
Moramo priznati da je taj strah i delimicno opravdan.
Sve je vise vise pansiona za ljubimce koji pokusavaju da se nametnu vlasnicima cenom,a da pri tome uopste ne vode racuna o vasem ljubimcu,o uslovima u kojim je ,a da ne pricamo o zadovoljstvu paznje koje ne dobija.
Vlasnici kada moraju da ostave svog ljubimca na cuvanje ,zele da kada vec placaju ,da ljubimcu bude prijatno kao da je kod kuce.
Mi smo se rukovodili bas tom idejom,da ljubimcu bude bas kao da je kod kuce da ima svu slobodu i da ne bude vezan za box ili kavez ,itd.
O kakvom pansionu se radi?
Rec je o smeštaju vašeg ljubimca u našem stanu. Smeštaj u pansionu obuhvata cuvanje psa, ishranu, šetanje (najmanje tri puta dnevno), cetkanje i održavanje higijene, kao i 24h veterinarski nadzor. Dolaskom kod nas, vaš pas ne menja navike. Šetnje, igra, pa i po neki nauceni trik su svakodnevne aktivnosti. Pas dobija svoj mekani kutak i svu slobodu kretanja (ne koristimo kaveze). Posvecujemo vašem ljubimcu onoliko pažnje koliko je navikao da dobija od vas, kako bi što lakše podneo vaše odsustvo.
Kako podneti odvajanje od ljubimca?
Iskustvo je pokazalo da dolaskom kod nas, nakon odvajanja od vlasnika, pas bude zbunjen u prvih nekoliko trenutaka. Nakon animiranja s naše strane i upoznavanja s novim prostorom i mirisima, pas pocinje da se opušta i prihvata novo okruženje.
Za vise informacija slobodno nas pozovite :) 0611374715
stranice na :

https://www.facebook.com/arnokucnipansion/

arkucnipansion.simplesite.com

https://www.instagram.com/anro_kucni_pansion/?hl=sr ,anro_kucni_pansion (pretraga)
Vas kucni pansion za kucne ljubimce Arno
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija