Objavljeno: jul 17 2012 05:40

Смештај у Охриду

EUR

Objavljeno: jul 17 05:40
Pregleda: 4
Охрид апартмани собе приватни смештај Туризам Гоце
Смештај у Охриду за 250 денари ( 4 евра)
Добродошли у срцу прелепе природе која се налази у срцу прелепе Галичица, бисера најповољније туристичке дестинације за провести угодан и незабораван одмор на Балкану - Охрид.
За вас издајемо собе (нова градња) са посебном купатилом по сниженим и екстра ексклузивну цену од 250 денара (4 евра) по особи за 1 ноћ.
Сви апартмани се налазе у мирном и тихом атмосфери у насељу Рача (преко Биљаниних извора) са панорамским погледом на град из сваког балкона.
Апартмани су 2 двокреветна и један апартман (28м2) за 4 до 5 особа. За госте на располагању су:Бесплатан Ви-Фи бежични интернет, приватно купатило са сопственом ВЦ у склопу собе са топлом водом 24 часа,Мини фрижидер са замрзивачем,Кухиња са гасним уређајем за брзу храну са есцајгом и кафу,Велики огледало,ормар за одећу,за ролетне светлости и топлотне изолације,посебан балкон са терасом, столом и столицама,(ТВ опционо),кишобран против сунца,посебан улаз за сваку собу,асфалтиран паркинг за 3 аутомобила.За резервације контактирајте нас на тел: 389 70 55 65 78 e-mail:
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0038970556578

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija