Objavljeno: sep 02 2017 02:12

Instalacija iGO Primo Navigacije

Din

Objavljeno: sep 02 02:12
Pregleda: 16
Navigaciju instaliramo odma bez ikakvih odlaganja i cekanja i po tome se razlikujemo od ostalih,brzo i korektno.
iGO Primo navigacija je ubedljivo najbolja navigaciona softverska platforma za sve vrste navigacionih uređaja. Intuitivnost u radu, lakoća upotrebe dostupnost mapa su samo neki od razloga zbog čega je iGO Primo navigacija naš veliki favorit.

Postoji nekoliko verzija iGO softver-a za navigaciju, a one se razlikuju po nekim karakteristikama. Najkompletnija među njima je svakako iGO Primo, jer pored detaljnih informacija koje pruža, dostupan je veliki broj skinova i tema, unos podataka za kamione (može se koristiti kao kamionska navigacija), kao i mnoge druge opcije, koje ističu ovaj softver.

Problem sa Google navigacijom je što kasno obaveštava o skretanjima, kao i potreba za internet konekcijom, što će samo usporiti učitavanje mape a i košta, dok sa iGO navigacijom to nije slučaj, jer su mape smeštene u telefonu ili na SD memorijskoj kartici.

Igo Primo navigacija sa novim mapama cele evrope,dostupna u svim rezolucijama...za tablete i telefone,pokazala se kao najbolja najbrza i najprakticnija,mape i poi tacke su najnovije,Pokazuje rastojanje do odabrane rute, vreme dolaska, preostalo vreme, i brzinu kojom se krecete. Ustedece vam mnogo vremena i novca po ovim toplim danima...
Ima kompletna obilaznica oko Beograda , most na Adi+
Pupinov most
Navigacija ide preko CELOG EKRANA.
Meni i glasovno navođenje na SRPSKOM jeziku, ili jeziku koji vi izaberete.
NE KORISTI INTERNET. . . Koristi isključivo GPS satelite.
Odusevice vas njena tacnost, brzina rada i mogucnost da pretrazujete mesta u okolini odredista pumpe, hotele, restorane,auto servise...
Zamenjuje u potpunosti sve skupe varijante navigacija.
Novo u ponudi: Saljemo za sve gradove Srbije navigaciju na DVD CDU kurirskim sluzbama,moguce placanje i Online.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
16

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija