Objavljeno: avg 21 2018 08:03

STO + STOLICE - Na Rasklapanje - Prelep Model!

Din

Objavljeno: avg 21 08:03
Pregleda: 25
**** PRELEP DRVENI STOCIC NA RASKLAPANJE + STOLICA NA RASKLAPANJE ****

- Stocic je napravljen od kvalitetnog drveta koje je prelakirano. To mozete videti na slici.
- Ovaj model stola je lako rasklopiv, u samo dva poteza. Moze se nositi u ruci, spakovati lako u gepek, pa je stoga odlican za piknike, terase i slicno.
- Stocic je vrlo malo koriscen, ali nije nov iako je u solidnom stanju! Njegovo stanje je najbolje da ocenite sami sa slika!

- NAPOMENA: Stolica koja ide uz stocic NIJE Originalna za taj stocic, vec je dolazila u sklopu drugog modela stola. Za razliku od stola, stolica je mnogo losijeg kvaliteta i ima na njoj tragova koriscenja, ali je u funkcionalnom stanju!

* DIMENZIJE STOLA:
- Visina: 74cm
- Ploca: 60x60cm

* PREUZIMANJE I SLANJE: Stocic i stolicu je najbolje preuzeti i videti licno, jer tako se stedi na postarini, a imate direktan uvid u to sta kupujete.
- Slanje je moguce PostExpressom koji je najpovoljniji, a moze i AKS-om. Cenovnike mozete videti na sajtovima kurirskih sluzbi. Postarina za ovaj stocic bi bila, ukoliko se salje PostExpressom izmedju 600din. i 1000din. , ali tacno koliko ne znam, jer sve zavisi od tezine.
- Ukoliko ste iz Bora, Zajecara ili okoline najbolje je da se preuzimanje odradi licno!

* ZA SVA DODATNA PITANJA ILI ZAHTEVE ZA JOS SLIKA STOJIM NA RASPOLAGANJU!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
25
0692495759

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija