Objavljeno: feb 14 2019 01:48

GEJMERSKI MIŠ - RoTECH 7D Gaming Mouse!

Din

Objavljeno: feb 14 01:48
Pregleda: 6
**** GEJMERSKI MIŠ ***

- PROCITAJTE OPIS! -

- Proizvođač: RoTECH
- Model: 50038 7D Gaming Mouse
- Specifikacije: 4 DPI Nivoa (1000,1500,2000,4000), Ergonomski dizajn tastera, Platneni kabl, LED Osvetljenje, 500Hz. (Kompletne specifikacije možete pročitati na Kutiji, na slici ispod)
- Tasteri: Levi i Desni klik, Scroll točkić, 1 Taster levo od Levo od levog klika, DPI Taster i 2 tastera sa Leve strane miša.
- Stanje Miša: Polovno, sa malim problemom (Pročitajte Opis! )

* OPIS:
- Ovaj kvalitetan gejmerski miš dolazi iz novije kompanije RoTECH. Miš odlično leži u ruci, a lično sam ga koristio u Fingertip hvatu u ruci. Iako imam veće šake, miš mi je savršeno ležao u ruci, tako da će biti pogodniji i ljudima sa sličnom veličinom šake. Što se tiče specifikacija miš ima sasvim dovoljno tastera, koji solidno odgovaraju u ruci, kao i platneni kabl, a DPI ide do vrednosti od 4000, što je i više nego dovoljno.
- Pored svih prednosti miš ima i odredjene mane. Levi klik ne radi sasvim dobro tj. reaguje samo pri većem pritisku (a ponekad reaguje i normalno, zavisno od situacije). Miš je otvaran, ali pri zatvaranju nisu stavljeni nazad šrafovi već su samo zalepljeni oni gumeni delovi, iako to mišu ne smeta, ali sam želeo napomenuti.
- Zbog tih nekoliko mana ovaj miš ulazi u kategoriju Poluispravno, iako bih želeo napomenuti da se u zamenu za levi klik može koristiti i ovaj dodatni levi klik, u gornjem levom uglu!


*** ZA VIŠE INFORMACIJA MOŽETE ME KONTAKTIRATI U PORUKAMA
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0692495759

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija