Dijagnostika Delphi ds150e NEC 1 ploca NOVO

Prodaje se od: Милош Аћимовић 01 maj 20:48 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

9 999 Din

Lokacija: Čačak
Oprema : Drugo
Poklon dvd Auto-Data 3.45 verzija! ! !
Dijagnostika DELFI,1 ploca, najkvalitetnija na trzistu, najnoviji model sa podrskom za vozila, verzija softvera 2016. R1. Uredjaj je zapadne proizvodnje i u odnosu na kineske replike odlikuje ga stabilan rad i kvalitetnija izrada. Podrška za sve automobile i teretni program. Uredjaj je veoma lak za koriscenje i na veoma jednostavan nacin dace vam uvid u sve kvarove na vasem vozilu. Preveden je na srpski jezik, podržava dijagnostiku, programiranje i kodiranje motora, airbaga, paljenja. . . Dolazi u kutiji sa dva DVD softvera, obd kablom i usb kablom, a poseduje i povezivanje preko blututa. Obezbedjena tehnicka podrska oko instalacije 24h! ! !

Delphi ima podrška za preko 50 proizvodjaca automobila: Alfa, Audi, BMW, Chervrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Isuzu, Jaguar, Jeep, KIA, Lancia, Landrover, Lexus, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, OPEL, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Samsung, Seat, Škoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo. . . .Uredjaj podržava dijagnostiku, programiranje i kodiranje sledecih sistema: motor, airbag, paljenje, imobilajzer, klima, intrument tabla, ABS, komfort sistemi, pritisak u gumama, menjac. Podržani su i aktuatori, reset motornih racunara, kodiranje kljuceva i kodiranje i reprogramiranje dizel dizni/injektora (Ford i Renault), otvaranje elektonskih parkirnih kocnica, reset aditiva goriva (Peugeot, Citroen, Fiat), reset servisnih indikatora i intervala, prikaz parametara rada motora (paljenje, ubrizgavanje, lambda sonda, . . . ), kako na novijim OBD kompatibilnim vozilima, tako i na starijim vozilima (uz korišcenje opcionalnih adaptera).Ovaj model poseduje: bluetooth, snimac podataka, višebojni indikator rada, indikator napona vozila koje se testira kao i LED osvetljenje dijagnostickog konektora.

Snimanje u vožnji

Sa ovom funkcijom parametri se snimaju u realnom vremenu dok upravljate vozilom. Za vreme snimanja, pritiskom na dugme obelezavate specificnu grešku koju kasnije možete detaljnije istražiti. Interfejs je opremljen sa ugradenim slotom za memorijsku karticu na koju se snimaju podaci u vožnji cime izbegavate prenošenje laptopa.

Indikator sa više boja

Sa ovim višebojnim indikatorom imate potpunu kontrolu nad dijagnostickim procesom. Razlicite boje i zvucni signali oznacavaju u kom je statusu rad dijagnostickog uredaja. Indikator je na takvom položaju da ga možete pratiti i izdaleka
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu