Refraktometar za Mleko 0-20% NOVO

Prodaje se od: Igor 11 avg 09:07 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

3 199 Din

Lokacija: Kruševac
Refraktometar za Mleko RHM-612ATC 0-20% NOVO  je specijalni optički uređaj  za merenje količine dodane vode u mleku.   Pomaže u kontroli i nadzoru koncentracije  dodane vode kada se radi o mleku i mlečnim proizvodima. Bez obzira da li korisnik proverava količinu dodane vode u toku proizvodnje, ocenjuje  kvalitet mleka prilikom otkupa, ili kontroliše koncentraciju za vreme obrade i pakovanja, refraktometar mu daje važne informacije o kvalitetu njegovog proizvoda.  

Refraktometar je izrađen od kvalitetnog aluminijuma –     veoma je lak

Čišćenje:       
Vrlo je važno da se uređaj redovno čisti što obezbeđuje preciznost merenja. Pre i posle merenja obrisati prizmu i poklopac čistom i vlažnom krpom. Krpica za čišćenje se dobija u pakovanju
        
NAPOMENA:   Uređaj je unapred fabrički kalibrisan tako da je odmah spreman za korišćenje

Merenje:       
Nakon čišćenja, potrebno je uzeti uzorak iz testirane tečnosti, koristeći priloženu pipetu. Otvorite poklopac prizme, i sipajte toliko kapljica tečnosti uzorka na prizmu, tako da površina bude pokrivena. Zatvorite poklopac i držite uređaj ka svetlosti. Pročitajte vrednosti, ako je slika previše mutna, izoštrite je okretanjem okulara. Položaj tamno svetle granice na skali predstavlja vrednost očitavanja. Radna temperatura refraktometra je 20° C.   S obzirom na to da ovaj model refraktometra poseduje ATC (Automatsku Temnperaturnu Kompenzaciju), idealan je za terensku upotrebu gde temperature konstantno variraju.   

Sadržaj pakovanja:       
- Refraktometar
- Mini šrafciger
- Pipeta
- Uputstvo
- Krpica za čišćenje
- Kutija za čuvanje od tvrde plastike sa sunđerom unutra
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu