Objavljeno: jun 14 2018 01:41

Boombox zvucnici 400w manjih dimenzija

EUR

Objavljeno: jun 14 01:41
Pregleda: 8
Boombox zvucnici od 400w sa baterijama kapaciteta od 4.5Ah. Ceo sistem vuce na njaglasnijem rezimu oko 1.5A sto znaci da uredjaj neprestano moze da se koristi 3 sata bez punjenja. Naravno kada se uredjaj puni moze se i slusati muzika i baterije se nesmetano pune. Naravno moguce je i napraviti sistem po zelji sa baterijama veceg kapaciteta. Kuciste rucno pravljeno od iverice. Zvucnici su maksimalne snage 400w daju veoma cist i glasan zvuk. Muzika se reprodukuje preko auto radia. Mogucnost pustanja muzike preko: fm stanica, blututa, aux, sd kartice i usb-a. Preko radija moguce je podesavati parametre zvuka kao sto su balans, jacina basa, cistoca zvuka, itd. Ako je povezan na telefon putem blututa ili aux-a ako primite poziv automatski se smanjuje zvuk i izdiktira vam broj koji vas poziva, takodje moguce je i javiti se a i odbiti poziv preko dugmica na radiju. Uz ovaj uredjaj ide daljinski upravljac. Na sve komponente iz uredjaja dobijate garanciju od godinu dana.
Uz uredjaj dobijate kabl za napajanje i daljinski uredjaj za auto radio.

Pravimo ovakve uredjaje sa komponentama po zelji kao i dimenzijama i u bilo kojoj boji zelite. U zavisnosti od cene tih komponenti stvara se cena uredjaja. Moguce je praviti i ovakve uredjaje sa baterijama raznih kapaciteta. Cena sa baterijama je 80e a bez baterija 60e.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija