Objavljeno: apr 04 2023 08:16

Prodajem stan na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu

EUR

Objavljeno: apr 04 08:16
Pregleda: 5
Stan na dve etaže, površine 195 metara kvadratnih u širem centru Novog Sada (početak Grbavice). Nalazi se na V i VI spratu i dvostrano je orijentisan, sa pogledom na ceo grad, Frušku goru, Petrovaradinsku tvrđavu... Stan je veoma lep, specifičnog i jedinstvenog arhitektonskog rešenja; izuzetno komforan i pogodan za porodični život, a vrlo lako se može pretvoriti u poslovni prostor.
Na prvoj etaži se nalaze dve velike sobe, terasa, kupatilo i garderober, a na drugoj ogroman dnevni boravak, velika kuhinja, ostava, soba, prelepa terasa od 50 kvadrata, kupatilo i dodatni toalet.
Stan je uknjižen, bez tereta, vlasnik 1/1.
Kompletno je opremljen nameštajem, opremom, keramikom i stolarijom visokog kvaliteta. Moguće je kupiti namešten ili prazan stan.
Uz stan je moguće kupiti i garažu sa pomoćnim prostorijama u suterenu zgrade, ukupne površine oko 35 metara kvadratnih. Garaža je osigurana alarmom i postavljene su keramičke pločice.
Zgrada je visokog kvaliteta i novije gradnje: poseduje bešumni putnički lift, interfon i video nadzor, dvorište koje se zaključava (kapija na daljinsko zaključavanje) i podzemne garaže. U garaže se ulazi iz zgrade i iz dvorišta.
Cena: DOGOVOR. Za više informacija (i fotografija) pozovite: 069/202-66-06.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0692026606

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija