Kompanijski oglas Objavljeno: jul 07 2017 02:24

Vučene prskalice Nardi Stratus

Objavljeno: jul 07 02:24
Pregleda: 10
Nardi vučene ratarske prskalice iz serije STRATUS (1000,1500 i 2000L) sa mehaničkim ili hidrauličnim otvaranjem grana (12m,14m, 15m, 16m i 18m) proizvedene su u skladu sa svetskim standardima i potrebama u ratarskoj proizvodnji.

Opremljene su podesivim klirensom, elektro ventilima, hidromešačem, farbanim ojačanim ramom, polietilenskim rezervoarom, ekomikserom, filterom za samopunjenje, stepenicama za lakše punjenej rezervoara, komandom iz kabine traktora sa 5 sekcija (za hidraulično otvaranje grana), osovinom podesivom po širini i visini, hidrauličnom korekcijom grana na 18m, mehaničkim podizanjem grana i membranskom pumpom sa sigurnosnim ventilom.

Takođe postoji različita dodatna oprema koja se može naručiti: ekomikser, kompjuter prskanja, navigacija, pena marker, vazdušna podrška prskanja, elektronska komandna grupa sa 7 sekcija, okretna ruda, tripleks dizne, svetlosno signalna homologacija, klocne, motalica za crevo, sistem za hidraulično podizanje grana, linijski filteri, sistem za samopunjenje, sistem za pranje rezervoara, cevasti hidromešač, merač pritiska (manometar) Ø100, posuda za merenje.
Opis linka

Nardi Balkan doo

Nardi Balkan doo je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih mašina usko specijalozovana za proizvodnju atomizera i prskalica
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Nardi Balkan doo je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih mašina usko specijalozovana za proizvodnju atomizera i prskalica

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija