Objavljeno: mar 26 2015 09:54

Trimer 5,2 ks + oprema NOVO

Objavljeno: mar 26 09:54
Pregleda: 10
065/46-3131-3 - najnoviji NAJJACI model, sa ojacanim kardanom, kvalitetnijim ruckama sa komandama, japanskim metalnim karburatorom i jacim nosacem zastitne plastike kod nogu, veliki noz za strunu, niklovane rucke i cev prenosa.
DEMON trimer bilo za košenje trave, bilo za uklanjanje korova i tanjih izdanaka, opremljen je najsnaznijim dvotaktnim visokoturažnim motorom, jaci od strausa

Uz trimer se isporučuju:
trokraki nož , auto-cut - najlon glava za travu i to dva komada, metalni disk za strunu, uprtač - prsluk za kačenje trimera na oba ramena, profy vizir, 15m strune, kanister za mesavinu, kao i sav alat za sklapanje i održavanje, a licno poklanjam flašicu ulja za mešavinu i mast za podmazivanje glave prenosa. (slika 2 )
Uz minimalnu doplatu od 5 Eu može i kružna testera ( cirkular), a za 25 Eu - testera produzetak za rezanje visokih grana ( slike 4,5 i 6)
Evo i karakteristika uređaja :
- snaga : 3,8 kW ( 5,2 ks)
- gorivo : mešavina 1 : 50 ( 2% sa polusintetičkim uljem koje dobijate u poklon)
- rezni alat : nož 3 T 255 mm/ 25.4 + auto cut glava dvokanalna 10 x 1.25
- prenos preko kardana od kaljenog čelika fi 8 mm
- metalni karburator sa pumpicom za olakšano startovanje
- ergonomska duo "bike" ručka
- težina 9,5 kg
Garancija na trimer je radna. To znači da dobijate nov, nepaljen trimer. Ako se slučajno desi da nešto nije kako treba ( a još se nije desilo), menjam ga za drugi ili već kako se dogovorimo. Radni vek ovih uredjaja prvenstveno zavisi od načina upotrebe i održavanja. Koristite ga namenski, pravilno i bićete zadovoljni s njim.
Za ovaj model trimera imam rezervne delove po povoljnim cenama. Ako sam nešto zaboravo, pitajte . . .
Važno : trimer se isporučuje rasklopljen ( na prenosnu cev je potrebno ucvrstiti ručke , rezni alat, i štitnik noža). Sav potreban alat je sastavni deo uređaja. Detaljno uputstvo oko sklapanja, upotrebe i odrzavanja dajem iskljucivo kupcima, nakon preuzimanja, telefonom
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
0654631313

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija