Kompanijski oglas Objavljeno: apr 06 2024 05:26

GPS ometač - blokator signala

Objavljeno: apr 06 05:26
Pregleda: 33
Uređaj za ometanje GPS satelitskog signala (praćenja i navigacije) u krugu od 10-ak metara. Blokira primanje GPS signala i onemogućava primanje GPS koordinata tj. trenutne lokacije auta ili navigacije od satelita. Onemogućuje rad uređaja kao što su VIP lokator i druge vrste GPS satelitskog praćenja automobila i navigacije.

Koriscenje ovog uređaja je vise nego jednostavno - uđete u vozilo i ukljucite GPS jammer u upaljač i on efikasno blokira prijem GPS signala u krugu od 5-10m u zavisnosti od snage predajnika.

Kada se uređaj uključi, GPS trackeri ne mogu odrediti lokaciju. Radi sa svim GPS uređajima koji se ugrađuju u vozila radi praćenja I kontrole kretanja.

Isto tako, kada se ovaj uređaj uključi tog trenutka GPS navigacija u krugu 10-ak metara gubi vezu sa satelitima dok je uređaj uključen. Ne deluje na rad drugih uređaja kao što je mobilni telefon.

Uredjaji se prodaju kao anti špijunska tehnologija koja onemogućava druge da vas recimo prate ako postave GPS/GPRS tracking uređaj u vaš automobil.
Opis linka

V.I.P.

Veliki izbor aparata i opreme za diskretno tajno snimanje, pracenje, prisluskivanje i jos mnogo toga...
Postanite sopstveni detektiv i odaberite iskrenog i pouzdanog svedoka!
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Veliki izbor aparata i opreme za diskretno tajno snimanje, pracenje, prisluskivanje i jos mnogo toga...
Postanite sopstveni detektiv i odaberite iskrenog i pouzdanog svedoka!
Vranje +381621865577 http://www.vipprotection.rs

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija