Objavljeno: jun 25 2014 01:32

Zemljiste za vocnjak i vikendicu

EUR

Objavljeno: jun 25 01:32
Pregleda: 5
Prodaje se 30 ari zemljišta za voćnjak. Posed se nalazi uz magistralni put Beograd - Zrenjanin, na oko 60 km od Beograda, ili 17 km od Zrenjanina na potezu Tiganjica nacionalnog parka Carska - Bara. zemljište je uknjiženo kao voćnjak I klase, i na njemu je uknjižen manji objekat.
Poseduje bunar sa pijaćom vodom sa dubine od 86 m. Jednim krajem izlazi na magistralni put gde postoji plato od desetak metara, pogodnog za parking, a drugi kraj izlazi na Begejski regulacioni kanal što omogućava stalnu količinu vode za zalivanje. Pošto je tlo pod blagim nagibom, idealno je za zalivanje slobodnim padom. Jedna duža strana je ograđena. Ispod poseda prostire se strujni vod što omogućava priključak na električnu mrežu, a pored prolazi telefonski vod, što opet pruža mogućnost telefonskog priključka, i mogoćeg daljinskog nadzora.
Satelitski snimak na googl mapi je na položaju: 45.266468, 20.430096
Na oko 300 m uz magistralu nalazi se benzinska pumpa.
Posed je na samom obodu prirodnog rezervata Carska-Bara, sto pruza mogucnost ulaganja u turisticki objekat, jer se posed vodi i kao gradevinsko zemljiste.
Prava je meka za ljubitelje prirode, ribolova i lova.
Za sve informacije javite se na mail: [email protected] ili telefon 064 – 364 58 85.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0643645885

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija