Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Ostrvo dana predjasnjeg - Umberto Eko

1 039 Din

Oglas preduzeća Prodaje se od: Knjižara Sigma 30 dec 09:30 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
Knjižara Sigma
Zov anđela - Gijom Muso 559 Din
Život iz snova-Ejmi Son 559 Din
Sahara-Marko Smukov 648 Din
Momče  -  Fjodor Mihajlovič Dostojevski 1 210 Din
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Lokacija
Beograd
U vurtuoznoj igri baroka i postmoderne, iz pera velikog Umberta Eka nastaje još jedan roman izuzetnog književnog stila, bogat igrom jezika i protkan iskrenim emocijama.

Roberto, mladi italijanski plemić iz XVII veka, jedini preživljaa brodolom u južnim morima. Priču o njegovom životu saznajemo iz dnevnika u kojem je tokom boravka na pustom brodu pripovedao o detinjstvu, prohujalim strastima, o svom izmaštanom zlom bratu, opsadi i smrti svoga oca...

Ispred njega je nedostižno Ostrvo, udaljeno ne samo u prostoru već i u vremenu. Sam, na nepoznatom moru, Roberto de la Griv po prvi put u životu gleda u nebo i zvezde novog sveta, prepunog neobjašnjivih zamki, i hvata se u koštac sa misterijom koja zadaje velike brige evropskim silama toga doba: tajnom koja se zove Punto Fijo.

Ekova veština pripovedanja dolazi do punog izražaja na ovom putovanju kroz istoriju, filozofiju i savremena društvena zbivanja, dodiruje vanvremenska pitanja stvara emotivni naboj kakav se retko može iskusiti.

Jesam li dakle ovde da bih se zabluđivao o zabludi jedne zablude, ja koji sam samome sebi zabluda? Jesam li morao izgubiti sve i završiti na ovom čunu, zaboravljenom sred antipoda, da bih saznao da nema šta da se izgubi? No zar tom spoznajom neću dobiti sve, jer postajem jedina misleća tačka u kojoj vaseljena priznaje vlastitu zabludu?Povez knjige : tvrd

Strana : 405

Format : 145x205 mm

Pismo : latinica
Knjižara Sigma
Samostalna radnja za izdavačku delatnost SIGMA je osnovana je 2004.god. i bavi se izdavanjem i prodajom knjiga. Od 2011.god. u okviru radnje radi i internet knjižara SRID SIGMA.Naša Internet knjižara namenjena je svim ljubiteljima knjiga. Na stranama SRID SIGME pronaći ćete najnovije knjige iz sveta izdavaštva. Ukoliko neki naslov i ne pronadjete kontaktirajte nas, potrudićemo se da ga nabavimo za vas.
Posetite našu prodavnicu
Dragomira Glisica 9 Prikaži na mapi
064-129-26-21
http://www.knjizara-sigma.rs/

Umberto Eko

Knjižara Sigma
064-129-26-21
Leaflet
Knjižara Sigma
Sabrana dela 1-20 -Ivo Andrić 21 000 Din
Pesme 1-4-Čarls Bukovski 3 000 Din
Dr Sleep - Stiven King 1 020 Din
Kosingas-Bezdanj-Aleksandar Tešić 994 Din
Ka vrhu