Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Dr Sleep - Stiven King

1 020 Din

Oglas preduzeća Prodaje se od: Knjižara Sigma 07 dec 19:39 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Knjižara Sigma
Đinđić – Lice mladosti - Dušan Veličković 690 Din
►Mućke-Grejam Maken◄ 559 Din
Gospodar prstenova I - III - Dž.R.R.Tolkin 4 896 Din
Huverova slagalica-Robert Ladlam 639 Din
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Lokacija
Beograd
NOVA KNJIGA STIVENA KINGA ( nastavak čuvenog Kingovog romana Isijavanje )

Na auto-putevima širom Amerike, pleme ljudi Pravi čvor putuje u potrazi za hranom. Izgledaju bezazleno – uglavnom su matori, obučeni u mnogo poliestera, i venčani za svoje kuće na točkovima. Ali kao što Den Torens zna, a kuražna Abra Stoun saznaje, članovi Pravog čvora su kvazibesmrtni, jer se hrane „parom“ koju proizvode deca sa isijavanjem kada ih polako muče do smrti.
Progonjen neupokojenim žiteljima hotela „Vidikovac“, gde je u detinjstvu proveo jednu strahotnu godinu, Den je decenijama lutao i pokušavao da se ratosilja očevog zaveštanja očajanja, alkoholizma i nasilja. Najzad se skrašava u gradu u Nju Hempširu, nalazi utočište u zajednici Anonimnih Alkoholičara i dobija posao u staračkom domu gde ostaci njegove moći „isijavanja“ pružaju utehu ljudima na samrti. Uz pomoć dalekovidnog mačora, on postaje „dr Sleep“.
Den zatim upoznaje Abru Stoun, i upravo njen spektakularni talenat, najsjajnije isijavanje ikada viđeno, iznova raspaljuje njegove demone i priziva ga u bitku za Abrinu dušu i opstanak.Format: 145x205
br. str.: 397
povez: tvrd
Pismo: latinica
Knjižara Sigma
Samostalna radnja za izdavačku delatnost SIGMA je osnovana je 2004.god. i bavi se izdavanjem i prodajom knjiga. Od 2011.god. u okviru radnje radi i internet knjižara SRID SIGMA.Naša Internet knjižara namenjena je svim ljubiteljima knjiga. Na stranama SRID SIGME pronaći ćete najnovije knjige iz sveta izdavaštva. Ukoliko neki naslov i ne pronadjete kontaktirajte nas, potrudićemo se da ga nabavimo za vas.
Posetite našu prodavnicu
Dragomira Glisica 9 Prikaži na mapi
064-129-26-21
http://www.knjizara-sigma.rs/

Knjizara Sigma

Knjižara Sigma
0641292621
Knjižara Sigma
Groblje kućnih ljubimaca - Stiven King 959 Din
Jerusalim-Sajmon Sibag Montefjore 1 380 Din
Zapisi iz podzemlja - Zapisi iz mrtvog doma 690 Din
Đinđić – Lice mladosti - Dušan Veličković 690 Din
Ka vrhu