Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Palomino-Danijela Stil

580 Din

Oglas preduzeća Prodaje se od: Knjižara Sigma 07 dec 19:35 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Knjižara Sigma
Riznica pesama za decu-Jovan Jovanović Zmaj 1 296 Din
Čiča Gorio-Onore de Balzak 380 Din
Beograd večiti grad - Aleksandar Diklić 2 497 Din
Stepenice ka nebu-Zeharija Sičin 790 Din
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Lokacija
Beograd
Samanta Tejlor jo slomljena kada je ostavl muž, njena prva Ijubav, nakon jedanaest godina zajednlčkog žlvoia, Ne uspevajućl mesecima da izađe na kraj s tim, na trenutak preklda uspešnu karljeru u marketlngu i pronalazi utočište na ranču svoje prijateljice, gde pokušava sve da zaboravi. Tamo otkrlva Isceljujuću moć prijateljstva, jednostavnlh radostl i napornog rada.

Ali ponovo nalazl i Ijubav, u liku Tejta Džordano, pomoćnika predradnika, s kojim započinje strastvenu vezu. Člnlse da za Samantu sve tek počinje, na najbolji mogući način,,,
Međutim, život u trenu niože da se promenl na toliko mnogo načina. Kad Tejt preko noći nestane, nakon nedelja uzaludne potrage, ona odlučuje da se Ipak vrati u Njujork i proba da nostavi dal|e bez njega. A kada jedan gotovo fatalan pad s konja za nju zauvek sve promeni, Samanta ćo morati da pronađe unutrašnju snagu da bi počela život iznova, i otkrila gde i kome zapravo pripada.

Povez knjige : broširano

Strana : 351

Format : 13 x 20 cm

Pismo : latinica
Knjižara Sigma
Samostalna radnja za izdavačku delatnost SIGMA je osnovana je 2004.god. i bavi se izdavanjem i prodajom knjiga. Od 2011.god. u okviru radnje radi i internet knjižara SRID SIGMA.Naša Internet knjižara namenjena je svim ljubiteljima knjiga. Na stranama SRID SIGME pronaći ćete najnovije knjige iz sveta izdavaštva. Ukoliko neki naslov i ne pronadjete kontaktirajte nas, potrudićemo se da ga nabavimo za vas.
Posetite našu prodavnicu
Dragomira Glisica 9 Prikaži na mapi
064-129-26-21
http://www.knjizara-sigma.rs/
Knjižara Sigma
064-129-26-21
Knjižara Sigma
Merlin-izgubljene godine-T. A. Baron 559 Din
Kosingas-Red zmaja-Aleksandar Tešić 821 Din
1000 zašto 1000 zato 2 800 Din
Sahara-Marko Smukov 648 Din
Ka vrhu