Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Zov anđela - Gijom Muso

559 Din

Oglas preduzeća Prodaje se od: Knjižara Sigma 07 dec 19:15 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
Knjižara Sigma
Alisa u zemlji čuda 449 Din
Talisman - Stiven King 799 Din
Jerusalim-Sajmon Sibag Montefjore 1 380 Din
Lisina priča - Stiven King 799 Din
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Lokacija
Beograd
Da li je i vama mobilni telefon postao poput dnevnika? Da li njemu poveravate brojeve telefona dragih osoba, fotografije, razgovore... najskrivenije tajne?

U gužvi najvećeg njujorškog aerodroma dvoje ljudi doslovno će naleteti jedno na drugo. Madlin i Žonatan brzo će sakupiti prosute stvari i produžiti svako na svoju stranu. Oni se nikada pre toga nisu sreli, a verovali su i da se taj suret više neće ponoviti. Ipak, u žurbi da prikupe svoje stvari, slučajno su zamenili mobilne telefone. Kada budu uvideli grešku, već će ih deliti više od deset hiljada kilometara – on je vlasnik restorana u San Francisku, dok ona radi u jednoj pariskoj cvećari.
Iako su su svesni da zadiru u tuđu privatnost, neće moći da odole i pregledaće sadržaj telefona koji se zatekao kod njih. Međutim, nesputana radoznalost dovešće ih do zapanjujućeg otkrića: shvatiće da su njihovi životi neraskidivo povezani tajnom za koju su oboje verovali da će ostati zauvek skrivena...
Početak koji nagoveštava romantičnu komediju pretvoriće se u napet triler, a maestralna završnica nadmašiće i najveća očekivanja.

Povez : broširani

Strana : 304

Format knjige : 145x205 mm

Pismo : latinica
Knjižara Sigma
Samostalna radnja za izdavačku delatnost SIGMA je osnovana je 2004.god. i bavi se izdavanjem i prodajom knjiga. Od 2011.god. u okviru radnje radi i internet knjižara SRID SIGMA.Naša Internet knjižara namenjena je svim ljubiteljima knjiga. Na stranama SRID SIGME pronaći ćete najnovije knjige iz sveta izdavaštva. Ukoliko neki naslov i ne pronadjete kontaktirajte nas, potrudićemo se da ga nabavimo za vas.
Posetite našu prodavnicu
Dragomira Glisica 9 Prikaži na mapi
064-129-26-21
http://www.knjizara-sigma.rs/
Knjižara Sigma
381641292621
Leaflet
Knjižara Sigma
Veliki rat-Aleksandar Gatalica (tvrd povez) 1 499 Din
Ana Karenjina-Lav N. Tolstoj 799 Din
Zauvek u srcu - Vesna Dedić Milojević 500 Din
Avanture Toma Sojera 449 Din
Ka vrhu