Objavljeno: okt 14 2015 09:29

Zakoni zdravlja i izlečenja

Din

Objavljeno: okt 14 09:29
Pregleda: 3
"NAJKORISNIJA KNJIGA ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA NAPISANA U OVOJ GENERACIJI
Cena: 1080 dinara.
Meki povez. 496 strana. Dimenzije: 240 X 170 mm.
Da li bi Vas obradovalo kad bi na našem jeziku postojala knjiga o zdravlju koja bi:

Bila potpisana od strane lekara iz elitne medicinske ustanove

Zasnivala se na savremenim naučnim dstignućima

Pokrivala sve aspekte zdravlja, ne samo ishranu

Bila potpuno razumljiva svakom čitaocu ?

S radošću Vas obaveštavamo da je Dr Nil Nidli, internista i popularizator zdravog života upravo tako nešto napisao pre nekoliko godina, a nama je pod naslovom “Zakoni zdravlja i izlečenja“ (s mnogo ljubavi) priredila izdavačka kuća Eden!

Evo o čemu sve možete pročitati u ovoj epohalnoj knjizi, kojoj su se obradovali i mnogi lekari entuzijasti i sa svojim pacijentima dele smernice naučene iz nje. U prvom poglavlju ponuđeni su principi za optimalno zdravlje, potom su obrađeni uzročnici savremenih civilizacijskih bolesti – masovnh ubica našeg vremena koji su pod našom kontrolom. Drugim rečima, kako svakodnevnim navikama da maksimalno smanjimo mogućnost da obolimo od raka i od kardiovaskularnih bolesti, ali i kako prirodnim putem da očistitmo već „zakrečene“ arterije. Poglavlje posvećeno visokom krvnom pritisku dobro će doći mnogima.

Možete saznati, naravno, i dosta toga o ishrani: koliko proteina i kog porekla je potrebno odraslim ljudima, tačnije da li je potrebno jesti meso i piti mleko u uobičajenim količinama. Da nismo žrtve medijskih kampanja mlečne i mesne industrije? Celo poglavle posvećeno je ribi, a poglavlje o gorkim posledicama upotrebe šećera moglo je biti i direktnije. Sve je ovo potkrepljeno tabelama sa sadržajima poželjnih materija u različitim namirnicama. Potom slede neke frapantne informacije koje ćete retko naći u popularno-medicinskoj literaturi.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
062200046

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija