Objavljeno: maj 12 2016 10:19

MOJA USPEŠNA SA DIJABETESOM TIPA 2

Din

Objavljeno: maj 12 10:19
Pregleda: 3
Autor ovog priručnika, je znanjem iz oblasti ishrane najpre pomogao sebi u dobroj regulaciji dijabetisa tipa 2, tako da je dao potrebne informacije, podatke i savete o uticaju hrane, lekovitog bilja, čajeva i fizičke aktivnosti. Ukoliko želite da držite dijabetes pod kontrolom,sposobnosti hrane su veoma velike, kako u prevenciji i lečenju, tako i pogoršanju bolesti, te ih zato treba poznavati. Svaki čovek koji boluje od dijabetesa, mora biti na prvom mestu sam svoj doktor.
Način ishrane je jedini i odlučujići činilac zdravlja koiji je potpuno pod vašim nadzorom, samo vi odredjujete šta će ući u vaša usta i stomak a šta neće. Šteta je propustiti tako dobro priliku da se utiče na svoje zdravlje.
Nastanak ove knjige bila je misao "Ako mogu da pomognem ljudima, uradiću to tako, što ću im pružiti priliku da pomognu sami sebi"
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
069-690-919

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija