Objavljeno: avg 01 2014 08:53

Sibirska Macka Neva Masquerade-macici

Objavljeno: avg 01 08:53
Pregleda: 28
Uzgajivacnica DIVINITY SIBERIANS registrovana u Austriji i U.S.A. Sibirci(srednja duzina dlake)hipoalergijski,manje se linjaju,poseduju osobine karakteristicne psu,veoma inteligentni,druzeljubljivi,dobro se slazu sa drugim kucnim ljubimcima,pogotovo psima,drugi po velicini u svetu macaka posle Main Coon-a,velikih macijih akrobatskih sposobnosti,mogu da se nauce da idu na povodcu a opet su izuzetno velike maze.Rasa stara preko 1000 godina(izuzetno zdrava,zive oko 20 godina),nastala ukrstanjem Lynx lynx i domace macke bez ljudskog uticaja.Macke bele boje sa plavim ocima su pod rasa Sibirske macke i zovu se Neva Masquerade-Colour Point.Nase macke su cistokrvne bez krvi Persijanera i Sijamaca, niti parimo nase zenke sa nosiocima golden i red gena koji su zabranjeni(ukrstane macke nemaju mogucnost takmicenja, niti osobenosti, temperament i sposobnost istih kao ni kvalitet krzna koji se kod Sibirskih sastoji iz 3 razlicita sloja).Nazalost moramo da se ogradimo od svih kupaca koji su uzeli macice od nas kao kucne ljubimce pa iste parili(bez nase saglasnosti)i sa raznim dugodlakim mackama(koje nazalost nisu Sibirske) i iste oglasavaju.O lepoti i kvalitetu nasih Sibiraca dovoljno govori da se nase mace nalaze i u drugim uzgajivacnicama,Royal Siberian iz Austrije,Neva Angels is Srbije(i koja je koristila naseg Irish Cream ),Kanada,Svajcarska,Slovenija, Makedonija,Crna Gora,Hrvatska. . .

+38163488888; +381614448888; +381628488888 [email protected]
IMAMO ESKLUZIVNE NEVE RODJENE 7.5.2014!
Macici dolaze sa kompletnom dokumentacijom(pedigre, sva kolena)TICA(kucni ljubimac, rasan bez pedigrea je isto sto i covek bez porekla,korena i rodjaka,auto bez saobracajne ili stan bez vlasnickog lista, niti bez njega postoji garancija da se radi o autenticnoj rasi), pasossem,cipovani,testirani(FIV, FELV, PKD negativni).Ponosni smo jer smo postali vlasnici Neve koja je direktan potomak Dorofeiia macka u vlasnistvu gospodina predsednika Di
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
28
0614448888

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija