Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Štenad D legla CAVALIER KING CHARLES SPANIEL

123 456 789 Din

Prodaje se od: Rina 08 nov 08:45 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Lokacija
Kragujevac
Kućni ljubimci
Psi
Na prodaju troje kvalitetne štenadi starih 3 mesca šampionskog „D“ legla, odnosno 9. grupe prema klasifikaciji FCI (psi za pratnju i razonodu) priznate pasmine CAVALIER KING CHARLES SPANIEL (KAVALIRSKI ŠPANIJEL KRALJA ČARLSA) od čistokrvnih izuzetno lepih roditelja odličnog karaktera i građe.

Majka je ocenjivana i nagrađivana, a otac je nosilac titula CAC i PRVAK RASE – BOB!

Štenad je dostupna u dva tipa boje:

1. Blenhajm (Blenheim) – osnova biserno bela, sa dobro raspoređenim kestenjasto crvenim mrljama, i
2. Princ Čarls (Prince Charles) – osnova biserno bela, sa dobro raspoređenim crnim mrljama, blistavo plamene oznake na grudima, ivicama ušiju, ispod repa i mrlje iznad očiju; široka bela štrafta između očiju i gore na čelu (v. fotografije pojedinačnih pasa, pasa u grupi ili pasa sa majkom).


Pogodni za decu i starije osobe, i stan, razigrani, živahni, veseli, stalno mašu repom, srdačni, plemeniti, inteligentni, izuzetno hrabri, brzo uče kroz igru, privrženi vlasniku...

Štenad je očišćena od parazita, vakcinisana i profesionalno odnegovana u kućnim uslovima. Poseduje zdravstvene kartone i pasoš.

Iako ova pasmina potiče sa engleskog dvora kralja Čarlsa II, dugo je bila nepoznata sve dok nije počela da biva prikazivana u holivudskim ostvarenjima poput serija „Seks i grad“, „Tjudorovi“ ili filmova „Dr Dulitl“ , „Wall Street II“, „ Underdog“...

Ono što je malo poznato je da je jedan od najčuvenijih likova iz crtanih filmova – pas Lady (Maza) iz crtanog filma „Maza i Lunja“ („Lady and the Trump“ ) crtan po izgledu ovog psa.


Budući da je ovo uslužan oglas, molim sve zainteresovane i potencijalne kupce da se jave na sledeće telefonske brojeve: 066/92 13 845 ili 064/19 011 74.
Ka vrhu