Objavljeno: avg 01 2021 07:07

Stenci Zapadnosibirskih Lajki na prodaju

Objavljeno: avg 01 07:07
Pregleda: 2
Na prodaju 4 šteneta zapadnosibirske lajke od 2 različita legla (nisu u srodstvu) ostali su rezervisani. Odlično odnegovani i vakcinisani od izuzetno lovnih roditelja i prenosioca svojih radnih gena na potomstvo. Poreklo od dokazanih uvoznih lovnih pasa,mnogi predci šampioni u radu i lepoti u Rusiji. Nisu mešanci sa vukovima,nisu iz bliskog krvnog srodstva kao većina "lajki" iz Srbije i Bugarske čiji se štenci nude po oglasima u Srbiji,nisu od loših lovnih linija već od čistih pasa sa papirima ozbiljnog lovnog porekla.Starost štenaca je 2mes.i 10dana,a drugo mladje leglo je 52 dana. Ozbiljnim kupcima još slika šaljem privatno i za sve informacije sam dostupan za poziv na Viber i WhatsApp. Saša-Požarevac 0643979353
Zapadnosibirska lajka je idealan pas za lovce jer se sa njom može uspešno loviti sva divljač,od sitne divljači, preko predatora do krupne divljači. Pogodne su i za ljubitelje pasa koji vole boravak u prirodi ili vode aktivan sportski život. Lajke spadaju u najstarije rase pasa na svetu,izuzetno su inteligentni i aktivni psi, brzo uče, privrženi vlasniku i njegovoj porodici. Zdrava rasa, koja nije zahtevna u pogledu ishrane i održavanja.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0643979353

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija