Objavljeno: jul 07 2022 10:21

Blothot resicer 3.5mm

Din

Objavljeno: jul 07 10:21
Pregleda: 25
U pitanju su novi, nekorisceni oglasi, slike su demonstrativne prirode.
Služi i za prijem poziva (ima mikrofon) i za prenos muzike preko Bluetooth veze koji dalje prosledjuje zvuk sa svog 3.5mm priključka na bilo koji uređaj sa AUX ulazom preko kabla ili adaptera koji ide u paketu. Dugme služi za javljanje i prekid veze, i kontrolu muzike. CENA 899,00 DIN
Audio receiver (risiver, prijemnik) stereo zvuka ima domet 10m, komunikacija preko Bluetooth v2.1+EDR ili jača na Vašem Android , iOS ili Windows smartphoneu ili tabletu i svakom drugom uređaju koji može da preko Bluetooth veze prenese zvuk.
- Dugme služi za prebacivanje muzike i telefona, kao i dužim držanjem za uparivanje sa telefonom (šifra je 0000). Uređaj pamti uparen uređaj, tako da nema potrebe za ponovnim uparivanje kad se sledeći put uključi .
Uključuje se držanjem dugmeta preko 2sekunde, uparivanje je kada se dugme drži poreko 5 sekundi neprekidno.
težine je 34grama, dužine 55mm, dimenzije 55x25x10mm.
U pakovanju nekad dolazi kabl za punjenje (kao za punjenje mobilnog android telefona) a nekad ne (PROVERITE PRE KUPOVINE). Saljem sve PostExpress kurirskom sluzbom a moze i brza posta po vasoj zelji , lepo upakovano.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija