Kompanijski oglas Objavljeno: nov 22 2019 08:57

Digitalni pianino Royal NT-88BK Akcija!

EUR

Objavljeno: nov 22 08:57
Pregleda: 17
NOV digitalni piano sa poklopcem za dirke, elektricni klavir, hamer dirke , tri pedale, garancija 3 godine! iDostupan je u CRNOJ i BELOJ boji. BESPLATNA DOSTAVA NA ADRESI KUPCA.
Royal NT- idealan pianino za ulazak u svet muzike, Bilo da ste početnik koji tek treba da zavoli muziku i vežbanje, iskusniji muzičar koji je oduvek želeo da nauči da svirat klavir, ili profesionalni pijanista kojem je potreban ozbiljan instrument za vežbanje i rad. Uz ovaj sjajni instrument imatćete priliku da uživate, rastete i učite, razvijate svoju muzikalnost i znanje pianino sviranja. Ovaj digitalni klavir je moderan muzički instrument koji koristi ​​najnovija saznanja iz sveta tehnologije ​kako bi njegovo korišćenje bilo što bolje, a istovremeno što jednostavnije moguće. Dolazi sa 960 različitih zvukova, punim klavirskim otežanim dirkama osetljivim na dodir, širokim i elegantnim stalkom za note, sistemom sa 3 piano pedale, u kvalitetnom drvenom kućištu i mnogo korisnih funkcija. Pored brojnih mogućnosti koje se obično nalaze na digitalnim klavirima, Royal NT sadrži različite ​​poučne resurse koji se mogu koristiti za učenje muzičkog koncepta i veštine sviranja pianina kao što su Twin Piano, Split, Layer i 3-pedal sistem i 2-track snimanje što će posebno razveseliti kompozitore i one koji žele snimati svoje vežbanje. Elegantan i moderan dizajn će se savršeno uklopiti u svaku sobu ili dnevni boravak. Svojom kompaktnom veličinom lako će se uklopiti na ona mesta na koja tradicionalni pijanino ili digitalni pijanino velikih dimenzija ne može.

-Color Black-
-Hammer Action Keyboard
-Display LCD
-Polyphony 64
-Tone 960
-Demo 80
-Rhythm 200
-Sound Control Dual voice,
-Double keyboard,
-Split mode, Split point.
-Metronome Dynamics click as per beat,1,2,3,4,5,6,7,8,9 '
-Tempo: 20-280per minute
-Pedal 3 Interface
-USB jack/pedal jack/Power jack/Headphone jack/Audio Input/Output MIDI Connect with PC by USB to achieve the music arrangement
-Dimension 136 x 38 x 79cm
-Gross weight 42kg
NOVO NEKORIŠĆENO Orginalno fabricko pakovanje,

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.
Mesto i poštanski broj.
Broj telefona za kontakt.

ili SMS na br.062316610

NOVO! ! ! AKCIJA! !
MIX-MUSIC HOUSE
Hajduk Veljkova3719000 Zajecar

mix-musichouse. tel.019/420677, mob. tel.0
Opis linka

Mix-Music House

Prodavnica muzickih instrumenata i pratece opreme
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija