Objavljeno: feb 16 2019 06:37

Nike TN 3A+ Klasa 41-46

Din

Objavljeno: feb 16 06:37
Pregleda: 12
Nike Tn je svima poznata patika. I nakon 22godine i dalje vazi za jednu od najudobnijih patika. Prepoznatljiv dizajn sa 7 vazdusnih djonova sa ojacanim falcevima garantuje preudoban hod.
Sa nama od sada mozete biti potpuno jedinstveni po izboru obuce jer mi imamo patike u bojama koje apsolutno nema niko drugi u Srbiji. Tako vazi i za TN modele. Patike su prelepe, preudobne, veoma lepo stoje na trenerku i na dzins. Dostupne u mnogo boja, prelistajte nas kpizlog imamo jos boja koje su van ovog oglasa. Made in Vietnam su. Brojevi idu od 41 do 46. Crtice po povrsini patike svetle pod blicem. Znakovi zigovi, sve je bas kako treba da bude. Patike dolaze u fabrickom pakovanju. Sve slike su uzivo slikane, nisu polirane niti skidane sa interneta, nisu slikane u studiju. Sto je na slici to zapravo i dobijate. Za svaku boju postoji zaseban oglas gde je svaka boja slikana u vise detaljnih slika. Garantujemo da cete biti prezadovoljni.

CENA: 6900 DIN

Gazista za ovaj model:
41 - 26cm
42 - 26,5cm
43 - 27,5cm
44 - 28cm
45 - 29 cm
46 - 30cm

Ukoliko vam broj ne odgovara vi ga uvek mozete zameniti za odgovarajuci, ali vas molimo da nam za to javite isti dan kada preuzmete poruceni model. Dostava se vrsi u roku od 24h. Krajne vreme za porudzbine je do 18h da bi vam porudzbina stigla vec naredni dan. . . POSTARINA JE BESPLATNA PO KUPCA i VAZI ZA CELU TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE! ! !
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija