Objavljeno: sep 20 2018 11:57

SmartWatch GT08

Din

Objavljeno: sep 20 11:57
Pregleda: 9
Ovaj sat možete koristiti nezavisno od mobilnog telefona, takoreći, on je sam po sebi telefon a takođe je moguće upariti sat sa npr. telefonom i tako ga koristiti. Možete obavljati pozive, slati poruke, slušati muziku, pregledati slike i video, pa čak i slikati i praviti video sa ugrađenom kamerom. Poseduje 1.54 inchni IPS LCD touch screen – ekran, rezoluci 240×240 pixela.

Procesor: MTK6260A 533MHz. Bluetooth verzija je 3.0. Kompatibilan je sa Android uređajima. U njega ide micro sim card, i moguće je proširiti memoriju sa micro SD karticom do 32GB. Ima ugrađeno praćenje sna, pedometar, kalendar, podsetnik, FB-k, Twitter, WhatsUp, pretraživač. . . Nije prevelik i jako lepo stoji na ruci. U kompletu ide sat, uputstvo za upotrebu na Engleskom jeziku i USB kabel, i to sve upakovano u lepu kutijicu. Sat je srebrne boje sa crnim ruckama, i ima nalepnicu na ekranu, izgleda isto kao na slici sa staklenom kockom.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0645392735

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija