Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Penjalica za decu

870 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: Urbana oprema d.o.o. 02 avg 13:07 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
Urbana oprema d.o.o.
Držač za bicikla 65 EUR
Nadstrešnice za dvorište 1 560 EUR
Kabine za pušače 3 015 EUR
Leksanske nadstrešnice 1 800 EUR
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Lokacija
Novi Sad
Oprema
Drugo
Penjalica sa kosim stranama. Ankerisanje se vrši u šest betonskih stopa, a segmenti penjalice su međusobno povezani i pričvšćeni. Jedan deo na penjalici je od armiranog kanapa, a ostali delovi su od čelika. Na jednom delu penjalice deca mogu proveriti svoju sposobnost penjanja, a na drugom delu jačati veštinu pomeranja uz pomoć ruku.
Urbana oprema d.o.o.
Urbana oprema d.o.o Novi Sad izrađuje urbanu i eko opremu. U okviru proizvodnog programa Urbane opreme d.o.o. nalaze se visokokvalitetni proizvodi iz oblasti urbane i eko opreme koje zavaruju atestirani i obučeni zavarivači. Iz proizvodnog programa izdvajamo kontejnere za komunalni otpad, obrtne kontejnere kao i druge proizvode: Abroll kontejnere; Kabine za pušače; Nadstrešnice za automobile Klupe ( gradska klupa, parkovska klupa, klupa za savršen odmor, klupa Mary, izletnički set, klupa za stajanje, ležaljka za dvoje, sedište za autobuske stanice, žičane klupe, klupa za trgove i tržne centre, čekaonički set, klupa sastavljena od četiri i pet pojedinačnih sedišta); Stalke za bicikle; Kante za smeće ( Napravljene od čeličnog lima i zaštićene epoksidom i poliuretanskom bojom. Mogu biti izrađene po Vašoj zamisli i obojene u skladu sa Vašim objektom); Sportska igrališta; Vrteške za decu; Ljuljaške; Klackalice; Penjalice; Nedavno smo otvorili predstavništvo u Otvorili smo predstavništvo u BEOGRADU na VIDIKOVCU (Vidikovčki bazar) Mozete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns@gmail.com ili putem 0648520435 Proizvodi su vrhunskog kvaliteta , naš tim inženjera i arhitekata je stručan i dobro organizovan , a cilj nam je da svaki kupac bude zadovojan uslugom i kvalitetom.
Posetite našu prodavnicu
Narodnog fronta 73 Prikaži na mapi
021 2100 104
http://www.urbanaoprema.rs/
Urbana oprema d.o.o.
021 2100 104
Leaflet
Urbana oprema d.o.o.
Klupe 139 EUR
LJuljaška za decu 827 EUR
Klupa od dekinga 345 EUR
Držač za bicikla 65 EUR
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija