Objavljeno: jul 05 2021 01:50

Djakuzi LAY - Z-SPA BALI AIRJET bestway

Din

Objavljeno: jul 05 01:50
Pregleda: 29
Djakuzi LAY-Z-SPA™ BALI AIRJET BESTWAY

Đakuzi sa LED svetlima u boji/više boja Lay Z Spa BALI 180x66cm LAY-Z-SPA™ BALI AIRJET™ Zamislite da se vratite kući nakon dugog dana i opustite se u svom Bestway Lazy Spa Baliju. Idealno za 2-4 osobe, idealno za parove ili obitelji. 81 AirJets ima masažnu mlaznicu i sistem za grejanje vode do 40 ° C. Koristite touchpad za pojedinačna podešavanja. Postavljanje i instaliranje Lazy Spa je vrlo jednostavno. Nema potrebe za dodatnim alatima. Za instalaciju je uključen DVD. Grejač pumpe se koristi za naduvavanje bazena za masažu. Nije potrebna posebna pumpa. Čim se bazen napuni, treba ga napuniti samo vodom i zagrejati na željenu temperaturu.

Prethodno testirana pumpa i spa bazen – Vanjski zidovi bazena za naduvavanje izrađeni su od materijala TriTechTM – Opustite se uz ove vruće karakteristike: – Umirujući AirJet ™ sistem (81 vazdušni mlaz) – Sistem za uštedu energije: Automatsko pokretanje / zaustavljanje grejanja pod kontrolom tajmera – Integrirani sistem za filtriranje vode – Meki, izolovani pod sa prikladnim ispusnim ventilom – Grejanje i mjehuriće rade zajedno kako bi pružili ugodno iskustvo masaže – Ojačani poklopac sa sigurnosnim kopčama i ugrađenom vazdušnom komorom za izolaciju – 2 jednostavna ručka za pomicanje spa bazena (kada je prazna) – Brzo, jednostavno podešavanje – naduvava pomoću spa pumpe – Dodatni ispušni priključak koji pruža spa – Digitalno kontrolirana pumpa sa soft-touch kontrolnom pločom – Jedna bočna obloga, jedna pokrivala za bazen, jedna pumpa za spa, jedan kertridž (jedan), jedna hemijska pumpa, jedna LED traka, jedna zaštita za vazdušni jastuk , zakrpa za popravke, AirJet ™ sistem


Karakteristike:
Kapacitet: 2-4 odraslih Kapacitet vode (80%): 669 L (177 gal. )
Naduvana veličina: 1.80mx 66cm (71 “ x 26” )
Punjena težina: 696 kg (1.534 Lb. )
Stvarni protok vode: 1.325 L / h (350 gal / h)
Sistem grejanja: pribl. 1.5-2.0 ℃ / h (3-4 ℉ / h)
Maks. Toplotna sposobnost: 40 ℃ (104) –
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
29
0644538291

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija