Objavljeno: mar 10 2015 10:37

Arnold Iron WHEY 2.27kg + Arnold sejker

EUR

Objavljeno: mar 10 10:37
Pregleda: 12
Akcija! Arnold Iron Whey 2.27kg i Arnold šejker na poklon! Originalani proizvod. Made in USA.
Ukus: vanila.

Arnold Iron Whey™ obezbeđuje 22g najkvalitetnijih ultra mikrofiltriranih proteina surutke koji:

- ubrzavaju regeneraciju i rast mišića

- imaju odličan ukus

- dobro se rastapaju i ne sadrže gluten.

Arnold Iron Whey™ Protein sadrži kvalitetnu formulu koja pruža tijelu velike količine prirodnih aminokiselina, potrebnih za svakodnevne treninge. Bez obzira na starost ili stupanj tjelesne aktivnosti, bjelančevine su bitan deo prehrane, pošto ubrzavaju rast mišića i potiču sintezu bjelančevina.

Musclepharmovi naučnici i Arnold Schwarzenegger udružili su snage kako bi lansirali nadprosečan proteinski dodatak ishrani. Oni su znali da je "više" odgovor na njihovo pitanje. Za povećanje mišićne mase potrebno je da mišići zadrže azot. Ultra mikrofiltrirana surutka oslobađa prirodne aminokiseline direktno u krv. Aminokiseline prave azotom bogatu okolinu, potrebnu za sintezu proteina, koja je bitan faktor za izgradnju čiste mišićne mase.

Pomešajte 1-2 doze (1-2 merice) sa 230-340ml vode. Uzimajte 1-3 puta dnevno.

Arnold šejker 700ml
Plastična boca za mešanje proteinskih napitaka. Praktična, atraktivnog izgleda, izrađena od visoko kvalitetne plastike koja ne sadrži BPA, ni DEHP. Možete ga koristiti svaki dan, držati u frižideru, zagrevati u mikrotalasnoj, te prati u mašini za pranje posuđa.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
0641818916

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija