Objavljeno: avg 29 2022 11:39

Hulahop - Univerzalna baza i hulahop po izboru

Din

Objavljeno: avg 29 11:39
Pregleda: 10
Set sadrži:
- univerzalnu bazu(postolje+nastavak) 1x
- hulahop bilo kog prečnika (60cm ili 70cm ili 80cm po želji) 1x

Univerzalna baza / stalak za hulahop namenjena za sve prečnike hulahopova
( mogu da se ubace i pvc štapovi svih dužina 60cm, 100cm, 160cm i koordinacioni krug,
a može i da se produži uz pomoć stubnog komada)

Kratak text o hulahopovima, držačima i spojnicama:

Hulahop obruči se proizvode od plastike u više boja i 3 veličine/prečnika (Ø60cm, Ø70cm i Ø80cm). Odličan rekvizit za rekreaciju i zabavu kako dece tako i odraslih osoba. Vežbanjem hulahop obručima povećavate agilnost i koordinaciju pokreta a mogu se raditi i mnogo kompleksnije vežbe kao što je hulahop ples itd.

Hulahop obožavaju pripadnice lepšeg pola širom sveta, a njegovu efikasnost potvrđuju istraživanje po kome Okretanje obruča sagoreva 7 kalorija u minuti.

Postoje tri efikasne vežbe uz koje ćete zavoleti hulahop.

1. Vežba za oblikovanje struka
Stanite u raskorak od 20-25 centimetara i podignite se na prste, u ovom položaju zavrtite hulahop oko struka i održavajte tempo vrtenja najmanje 10 minuta. Za vidljive rezultate vežbu planirajte ponoviti ujutro i uveče.

2. Vežba za podizanje guze
Stanite u raskorak i hulahop počnite vrteti oko struka, a potom ga ubrzavajući ritam spustite na bokove i vrtite napred nazad povećavajući tempo što brže možete. Pustite da vam hulahop klizi do ispod stražnjice pa ga u istom ritmu pokušajte vraćati u visini struka, na ovaj način uposlićete sve mišiće a najvažnije i one stražnjice. Za ovu vežbu dovoljno je izdvojiti 10 minuta ujutro i uveče.

3. Vežba za čvrste noge
Hulahop zavrtite u struku i zadržite ritam dok ne uhvatite ravnomeran tempo, potom istovremeno s vrtenjem savijte noge u kolenima i polako se vraćajte u uspravan položaj nastojeći obruč vrteti celo vreme. Ova vežba idealna je za aktiviranje svih mišića na nogama posebno onih u području bedara. Vežbu praktikujte 10 minuta ujutro i uveče.

Hula hop je istorijski gledano najstariji i najpoznatiji dečiji rekvizit/ igračka i skoro da ne postoji dete koje nikada nije zavrtelo hulahop. Kombinacija igre zabave i rekreacije čini ovaj rekvizit jedinstvenim kako za malu tako i za veliku decu. Vrtenjem hulahopa se vežba motorika, spretnost, agilnost, razvija kondicija, vežbaju određene grupe mišića… Iron Sport je na tržište izbacio više proizvoda koji se uklapaju kako sa hulahopom tako i međusobno i koji daju novu dinamiku i raznovrsnost u vežbanju i igri sa hulahopom.

UNIVERZALNA BAZA: (Sastoji se postolja i nastavka) : predviđena je da se u nju ubace štapovi plastični u veličinama 60cm, 100cm, 160cm, isto tako u univerzalnu bazu može da se ubaci koordinacioni krug ili hulahopovi raznih veličina (60cm, 70cm, 80cm), visina baze može da se poveća dodavanjem stubnih komada.

SPOJNICA ZA HULA HOP I STAPOVE:
Spojnicom možete spajati štapove jedan za drugi pod uglom od 90 stepeni ( koristi se najčešće za pravljenje podesivih prepona ili provlačilica ) , možete spojiti i štap sa hulahopom kao i 2 hulahopa pod uglom.

Konstruišite sami bezbroj mogućih varijanti za skakanje, preskakanje, uskakanje, provlačenje, zaobilaženje, zabavu, igru i trening. . .


CENOVNIK POJEDINACNIH ELEMENATA:
Hula hop Ø60cm . . . . . . . . . . . . . . . . . . 190din. /kom.
Hula hop Ø70cm . . . . . . . . . . . . . . . . . . 190din. /kom.
Hula hop Ø80cm . . . . . . . . . . . . . . . . . . 190din. /kom.
Stap pvc 60cm . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 150din. /kom.
Stap pvc 100cm . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 190din. /kom.
Stap pvc 160cm . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 350din. /kom.
UNIVERZALNA BAZA . . . . . . . . . . 300din. /kom.
(postolje + nastavak) . . . . 150+150din. /kom.
Stubni komad . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 150din. /kom.
Spojnica za štap i hulahop . . . 100din. /kom.

Za dostavu i račun potrebni:
Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)

dodatni telefoni za informacije:
023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291 Viber telefon: +381(0)62/269-193

O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija