Objavljeno: jan 11 2023 02:37

Kapice (markeri) poluloptasti za obeležavanje terena -12 kom

Din

Din
Objavljeno: jan 11 02:37
Pregleda: 5
Cena: 850din (dostava je 300din)
(otkup + poštarina = 1150din)
Kapice / Plastike / Markeri / Plastične kape / za obeležavanje sportskih terena ( osnovni modeli i specifikacije )

Plastike/kape za obeležavanje terena ili markeri za obeležavanje terena su korisni dodatni sportski rekviziti koji imaju svoju primenu i namenu u mnogim sportovima (fudbal, gimnastika, atletika. . ), a koriste ih i igraonice i školice sporta. . . Svi modeli kapa ili plastika za obeležavanje terena definišu krajeve i početke sportskog terena, usmeravaju kretanje vežbača a mogu da posluže i za organizaciju treninga u smislu da boja i raspored kapica na terenu određuju određenu vrstu vežbanja ili trčanja. Sve plastične kape za obeležavanje terena su vodootporne i namenjene su za unutrašnje i spoljne terene/podloge: trava, parket, beton, gumirana podloga. . . Markeri od plastike se proizvode u 4 osnovne boje: bela, žuta, crvena i plava i kupac dobija miks sve četiri boje, ili sam sastavlja svoju kombinaciju boja od ponudjenih. Iron sport Vam nudi 3 vrste kapa/markera za obeležavanja terena:



1. ) KUPASTI MARKERI imaju visinu 5cm(obim 19cm) i nizak kupasti oblik, namena im je uglavnom za obeležavanje terena (kupasti markeri nisu predviđeni da se u njih stavljaju štapovi), cena kupastih markera je u prilogu:
set od 12 kom. = 750din.
set od 24 kom. = 1450din.
set od 40 kom. = 2300din.
set od 100 kom. = 5100din.



2. ) POLULOPTASTI MARKERI imaju visinu 7cm (obim 19cm) , oblik polulopte i rupu na sredini fi 25mm. Namena im je za obeležavanje terena ( uočljiviji su na travi od kupastih markera ), i imaju mogućnost da se u njih ubaci štap veličine 60cm ( veće dužine ne preporučujemo ). Za razliku od univerzalnih markera koji su otporniji i koji su pravljeni i za veće dužine štapova u poluloptaste markere se štapovi moraju pažljivije ubaciti u otvor(da ne dođe do pucanja). U univerzalne markere za raziku od poluloptastih markera možete pvc štapove ubaciti bezbroj puta u otvor bez pucanja. Poluloptasti markeri imaju zbog visine bolju uočljivost od kupastih markera , a od univerzalnih markera su jeftiniji (ali imaju i manje opcija od njih).
cena poluloptastih markera je u prilogu:

set od 12 kom. = 850din.
set od 24 kom. = 1550din.
set od 40 kom. = 2500din.
set od 100 kom. = 5500din.


3. ) UNIVERZALNI MARKERI / BAZE su najnoviji markeri iz "IRON" proizvodnje, imaju visinu 11cm (obim 19cm) i bezbroj mogućnosti:
a. ) Namena im je za obeležavanje i markiranje terena ( uočljiviji su na travi od ostalih markera )
b. ) Visina univerzalnih markera može da se neograničeno poveća dodavanjem stubnih komada (visina 9cm/kom. ) , čime se dobijaju kombinovani čunjevi u visinama po želji za obeležavanje krajeva terena. Stubni komadi na sebi imaju rupe fi25mm u koje mogu da se ubace pvc štapovi tako da korisnici mogu praviti prepone, preponske stubove i provlačilice po želji.
c. ) Univerzalni markeri su odlična baza za štapove svih veličina 60/100/160cm, čvrste su konstrukcije i štapove možete bezbroj puta ubaciti i izvaditi bez pucanja.
d. ) Univerzalne baze/markeri imaju žljeb u koji može da se ubaci koordinacioni krug , i tako se dobija okrugla prepona ili barijera
e. ) Univerzalne baze/markeri imaju i žljeb u koji može da se ubaci hula-hop i to vertikalno i horizontalno , a uz dodatak stubnih komada dobijaju se 3d elementi: provlačilice, barijere, okrugle prepone. . . Univerzalni markeri jesu skuplji od kupastih i poluloptastih markera ali zato imaju bezbroj opcija, cana univerzalnih baza / univerzalnih markera je u prilogu:
set od 5 kom. = 1500din.
set od 10 kom. = 2900din.
set od 20 kom. = 5700din.
set od 40 kom. = 11300din.

(Dostava za bilo koji set ili više setova markera je 300din. )


Za dostavu i račun potrebni:
Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)

dodatni telefoni za informacije: 023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291
Viber telefon: +381(0)62/269-193



O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija